Objednejte si již nyní originální novoročenky!

Originální novoročenky!
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.7.2015 | Služby

Praha (Pressweb) - Říkáte si, že na výrobu novoročenek je ještě brzo? Rádi byste ovšem měli i letos originální vánoční přání? Nepodceňte přípravu a zadejte již nyní do výroby originální novoročenky a vánoční přání. Společnost Pamas Bohémia Uherský Brod s.r.o. nabízí již nyní nejnovější kolekci vánočních přání a novoročenek na zimu 2015 a Nový rok 2016. Neváhejte a objednejte si je i Vy, včas a za skvělé ceny, nebudete litovat!

Novoročenky jsou skvělým způsobem, jak poděkovat či popřát příjemné svátky. Často jsou zasílány nejen rodině a blízkým přátelům, ale také obchodním partnerům apod. V nabídce společnosti Pamas Bohémia Uherský Brod s.r.o. tak naleznete novoročenky a vánoční přání pro všechny příležitosti. Vyberete nejen vhodné kousky pro rodinu, ale i pro obchodní partnery. Vybírat navíc můžete z pohodlí domova na internetových stránkách Originalni-novorocenky.cz. Vybírat můžete z moderní i klasické kolekce. Dále jsou v nabídce:

• kartičkové novoročenky a přání
  • otevírací novoročenky a přání
  • obálky
  • kalendáře
  • či reklamní předměty

Oboje na světlých i tmavých papírech s netradičními slepotisky, které lze zvolit dle Vašeho přání. Nabízeny jsou nejen stromečky a vločky, ale také mnoho dalších vánočních motivů.

Kvalita tisku novoročenek je s touto společností zaručena. Tisk novoročenek a vánočních přání je tvořen pomocí kombinace ražby, termografie a výseků. Samozřejmostí jsou další úpravy, jako dotisknutí textu, přidání loga, případně názvu firmy. Pokud si nejste jistí, jak bude konečná novoročenka vypadat, je možné nechat si od společnosti Pamas Bohémia Uherský Brod s.r.o. zaslat tři kusy vzorku zdarma na Vaši adresu. Pokud se rozhodnete pro objednání, minimální odběr bez dotisku textu či s předtištěným textem je deset kusů z jednoho druhu. Neváhejte a objednejte si originální novoročenky již nyní. Nebudete litovat!

Témata: novoročenky, PF, novoroční přání, novoroční oznámení | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.