Provozovatelé vinoték, penzionů a hotelů POZOR – víme, jak můžete 100% získat stálé zákazníky!

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 13.6.2014 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Každý zákazník je mrška vybíravá. Češi jsou známí svými vybranými jazýčky, takže někdy bývá opravdu dost těžké, udělat vše tak, aby se host u nás cítil dobře a spokojeně a hlavně, abychom ho donutili, aby se k nám po čase vrátil. Je to i váš problém a přemýšlíte nad tím, jak ho vyřešit? Pokud ano, měli byste číst dále. My totiž řešení známe.

Na zákazníky lahodným útokem

Zákazníci vináren, sklípků a rodinných penzionů navštěvují tato zařízení s jedním jediným cílem. Chtějí zažít chvilky pohody a přitom se skvěle najíst a napít. Nemusíte být zrovna restaurace s michelinskou hvězdou, abyste hosty nalákali vybrané lahůdky. Pokud budete o nabídce vašich pochutin přemýšlet a zvolíte ty správné, rozhodně nebudete mít o hosty nouzi.

Trendem je zobat!

Hosté většinou nechtějí přehnaně velkou porci jídla. Trendem současné doby je „zobat“. Lidé se chodí bavit, popít dobré víno či pivo a k tomu si chtějí čas od času něčeho zobnout. Právě na to musíte být připraveni. Pokud jim nabídnete to nejlepší, budete mít hosty v hrsti. Nejlepší volbou jsou klobásky k vínu a sýry v kvalitě, kterou v supermarketech nepořídíte.

Bohatá nabídka lahůdek na jednom místě

Dobrou zprávou je, že si s výběrem vybraných delikates nemusíte dělat starosti. To ale jen v případě, pokud i vy objevíte nabídku velkoobchodu s delikatesami a uzenářskými specialitami na adrese www.dobresyry.cz. Najdete zde delikatesy k vínu. Velkou část nabídky tvoří uzenářské speciality jako jsou šunky, sušené klobásy, aspikové dorty a další uzenářské lahůdky, které v supermarketech nekoupíte. Jak název stránky napovídá, můžete se těšit i na velkou nabídku sýrů, které jsou jako chuťovky k vínu ideální. V nabídce jsou například delikátní sýry Rokiskio a další. Velkoobchod nabízí dokonce i tradiční smažené bramborové lupínky, které nesmí na stolech nikdy chybět. Obchod potěší i tím, že si zde můžete kromě občerstvení pro hosty objednat například i originální firemní dárky.

Témata: potraviny | Region: ČR