Pracovní oděvy pro amatéry i profesionály od hlavy až k patě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 13.5.2021 | Služby

Pracovní oděv by měl být neodmyslitelnou součástí každé manuální práce. Poskytuje nám alespoň základní ochranu proti úrazu, dostatek pohodlí a také prostoru pro potřebný pohyb. Někteří ale na pracovní oděvy zanevřou, což je ohromná škoda. Nestojí totiž ani zdaleka tolik, co byste si mohli myslet a díky profesionálním obchodům jako rucedozadu.cz si můžete užít mnohem větší výběr modelů, než kdykoliv předtím.

Montérky, které ocení naprosto každý

Montérky jsou základem pracovního oděvu. Měl by je mít každý správný řemeslník i jakýkoliv hobby kutil. U montérek máte rovnou neuvěřitelnou spoustu možností provedení. Velice oblíbené jsou slangově zvané „kapsáče“, které poznáte na první pohled spoustou kapes na nohavicích. Jsou dokonalými kalhotami především pro pracovníky, kteří potřebují neustále spoustu nářadí a drobného materiálu při sobě, zatím co často pracují na lešení nebo štaflích.

Mezi nejoblíbenější montérkové kalhoty poslední dobou patří také speciály s odnímatelnými nohavicemi. Prodloužená nohavice je připojení pomocí kovových cvočků nebo zipu a překrytá látkovým pruhem. Jsou tak ideální na celoroční nošení. Zatím co v zimě využijete plnou délku montérek, tak v létě zkrátíte přídavnou nohavici a získáte tak příjemnější oděv do teplého počasí.

Specializované pracovní oděvy a pracovní obuv

Některé druhy zaměstnání ale potřebují specializované pracovní oděvy a pracovní obuv. Může se jednat především o lidi pracující ve výškách nebo s nebezpečnými nástroji a materiály. Podobné oděvy se přitom cenou nijak výrazně neliší od oděvů běžných.

Ohromnou odlišností jsou ale vlastnosti oděvů. Všechny speciální oděvy musely během výroby projít přísným testováním podle platných mezinárodních i českých norem, aby získaly potřebné atesty. Je tak na ně dokonalé spolehnutí.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484