Domácí elektro, bez kterého se sportovci jen tak neobejdou. Vyzkoušejte a nikdy se jej nezabavíte!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 12.5.2021 | Sport, volný čas, zábava

Možná vám to na první pohled takhle nepřijde, ale také sportovci potřebují pro svoji aktivitu domácí elektro, které jim pomůže s každodenními úkony. A to ať už jde o kuchyňské spotřebiče pomocné při přípravě jídel, nebo potom spotřebiče sloužící k regeneraci a odpočinku. Jaké to mohou být a kde je sehnat? Na to se podíváme v dnešním článku.

Kuchyňské spotřebiče jako nejčastější domácí elektro

Kuchyňské spotřebiče jsou bezesporu nejčastěji kupované spotřebiče do domácnosti. Jenže jaké konkrétně využijí právě sportovci? Pokud jste někdy sportovali na závodní úrovni, tak určitě víte že ve stravě záleží na každém gramu. Pro sportovce je tak jedním z nepostradatelných domácích pomocníků právě kuchyňská váha schopná měřit suroviny s přesností na gramy. Ohromný výběr elektronických spotřebičů mohou nabídnout nejen kamenné obchody, ale rovněž i portály jako například elektro-star.cz.

Na váze rozhodně záleží!

Váha je jedním z hlavních ukazatelů tělesné kompozice. Každý sportovec moc dobře tuší, že nestačí pouze měřit váhu, ale i samotné proporce jsou velice důležité. V dnešní době ale máme takové váhy, které nám dokáží prozradit i mnohem víc. Především moderní chytré technologie díky užívání osobních dat dokáží mimo váhy i odhadnout procenta tuku v těle, což je další velice důležitou informací.

Masážní strojky pomůžou s regenerací

Po dlouhém tréninku bývají svaly ztuhlé a dlouho se regenerují. Může za to zvýšená úroveň kyseliny mléčné, která jako by sval držela i po výkonu v křeči. Vedle protažení, které by mělo být automatické, tak možností jak regenerovat i masážní strojek. Ty fungují na bázi kulatých zakončení a vibračního zdroje. Vibrace se jemně přenášejí do svalů dokáží konkrétní místo postupně uvolňovat a díky tomu zrychlit jeho nutnou regeneraci.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484