Důvody, proč se rozhodnout pro elektronickou cigaretu namísto běžné

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 12.5.2021 | Potraviny, tabák

Elektronické cigarety mají proti klasickým tabákovým výrobkům rovnou celou řadu výhod. A i když jim spousta kuřáků stále nevěří, tak jen velice malé procento co nakonec elektronickou cigaretu vyzkouší nakonec odchází zpět k tabákovým. Důvodem může být rovnou celá řada výhod, díky nimž jsou elektronické cigarety velice oblíbené. Některé z nich vám předáme v dnešním článku.

Jde to také bez zápachu

V klasické cigaretě dochází ke žhavení a pálení tabáku. To pochopitelně každý z vás moc dobře ví. To je ale ten zásadní rozdíl mezi cigaretou tabákovou a elektronickou. Elektronické cigarety jsou totiž navrženy na principu žhavícího tělíska, které odpařuje vodní bázi s příchutí a vůní. O bázích si ještě povíme více později.

Jednorázové cigarety tak neprodukují dehet, který je příčinou všech nepříjemností okolo standardního kouření. Jednou z nich je zápach, který se intenzivně zachytává na prstech nebo látkách a za žádnou cenu nejde pryč a druhou pak pochopitelně usazování v plicích, což vede k nemocem. Dá se tedy s čistým srdcem říct, že jsou elektronické cigarety zároveň i mnohem zdravější

Elektronické cigarety lze ozvláštnit různými náplněmi

Náplně jsou důvodem, proč vás nepřestanou elektronické cigarety jen tak bavit. Internetové i pevné ochody vám nabízejí rovnou desítky různých náplní do elektronických cigaret. Díky tomu vám opravdu její užívání jen tak nezevšední. Mezi populární náplně patří například ty od společnosti TobGun, které jsou naprosto ideální pro milovníky tabáku, kteří se jeho typické chuti nechtějí zkrátka zbavovat. Jenže mimo klasické tabákové chuti si můžete užít i desítky dalších. Oblíbené jsou především různé ovocné náplně které obsahují příchutě od klasických druhů ovoce až po exotické kousky.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484