Penzion Derivia Brno je ukázkou rekreačního ubytování 21. století

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 13.5.2014 | Cestování, gastronomie

Brno (Pressweb) - Představa penzionu jako obyčejné noclehárny v lepším případě propojené s nějakou restaurací či obvykle spíše s hospodou, kde může být ubytovaný rád za záchod a sprchu na pokoji, bohudíky dávno minula. Současní provozovatelé penzionů už vědí, že je nutné svým klientům nabídnout k ubytování i nadstandard, k němuž už nestačí pouze na pokoj umístit televizi, v lepším případě se satelitním příjmem, nebo ledničku s minibarem. Komfort ubytování je již samozřejmostí a hosté očekávají, že se na pokoji budou cítit jako doma. To nejdůležitější, co provozovatel penzionu svým hostům nabízí, je skutečně osobní péče, pro kterou se do jeho penzionu hosté vracejí.

V tomto ohledu je penzion Derivia skutečně ubytováním 21. století. Kromě samotného ubytování v Brně nabízí řadu služeb navíc. Jeho personál vám ochotně zajistí profesionální dopravu s patřičným vystupováním, znalostí anglického jazyka a především řidičským umem prověřeným 20 letou každodenní praxí a 2 miliony kilometrů bez nehod. Penzion Derivia se tak může stát základnou nejen pro rodinné výlety, ale i obchodní cesty na úrovni. Pokud je třeba po náročném obchodním jednání odpovídající relaxaci, pak je hostům k dispozici místní masérka, která hosty namasíruje přímo v penzionu bez nutnosti dojíždění.

S rodinou, přáteli nebo obchodními partnery či zaměstnanci klienti mohou vyrazit z penzionu také na zajímavé výlety po jižní Moravě. Jak jinak než po vinných sklípcích s ochutnávkami vína. Personál penzionu hostům vše nejen zařídí, ale také podrobně popíše cestu. V případě, že se vám ve sklípcích zalíbí více, vyšle za vámi i řidiče s vozem, který vás bezpečně odveze zpátky do penzionu. Takový nadstandard ubytování Brno posouvá na úroveň ostatních evropských metropolí.

Témata: penzion Brno, penzion v Brně, penzion Derivia, ubytování v Brně, ubytování Brno | Region: Jihomoravský kraj