BroadSoft 2. května 2016 oznámí výsledky za 1. kvartál

Zadavatel: Marketwired, LP. | 13.4.2016 | Telekomunikace, IT

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb - 12. dubna 2016) - BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že ohlásí finanční výsledky za první čtvrtletí roku 2016 před otevřením trhu, a to v pondělí 2. května 2016. Společnost BroadSoft uspořádá dne 2. května 2016 v 8.30 hodin východního času (ET) konferenční hovor o výsledcích společnosti za první čtvrtletí roku 2016.

Účastníci telekonference mohou vytočit bezplatné číslo 1-877-312-5517 (pouze volající z USA) nebo +1-760-666-3772 (volající mimo USA). Konferenční hovor lze také vyslechnout živě prostřednictvím zvukového webového vysílání na adrese http://investors.broadsoft.com/events.cfm. Pro zajištění včasného zahájení konference vytočte číslo nebo se připojte přes web pět minut před plánovaným okamžikem zahájení.

Pokud se nemůžete zúčastnit živého hovoru, budete mít k dispozici záznam hovoru dvě hodiny po jeho skončení na adrese investors.broadsoft.com, a to do 9. května 2016.

O společnosti BroadSoft:

Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje zajištění řady podnikových a spotřebitelských telefonických komunikací, zasílání zpráv a kolaborativních komunikačních služeb, a to včetně pobočkové telefonní ústředny (PBX), videohovorů, textových zpráv a sblížených služeb mobilních a pevných linek. Další informace naleznete na webu http://www.BroadSoft.com.

Kontaktní údaje

33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com