Spoločnosť BroadSoft zverejní 2. mája 2016 fiškálne výsledky za prvý kvartál

Zadavatel: Marketwired, LP. | 13.4.2016

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb – 12. apr. 2016) – Spoločnosť BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že svoje finančné výsledky za prvý kvartál roku 2016 zverejní pred otvorením trhu v pondelok, 2. mája 2016. Spoločnosť BroadSoft usporiada v pondelok 2. mája 2016 o 8:30 severoamerického východného času konferenčný hovor, aby prehodnotila výsledky spoločnosti za prvý kvartál.

Volajúci, ktorí sa chcú na tejto telekonferencii zúčastniť, môžu zavolať na bezplatné číslo 1-877-312-5517 (len v rámci USA) alebo +1-760-666-3772 (mimo USA). Konferenčný hovor si budete môcť naživo vypočuť aj prostredníctvom zvukovej nahrávky na webovej stránke http://investors.broadsoft.com/events.cfm. Aby sme všetci pomohli zaručiť, že sa konferencia začne načas, prihláste sa telefonicky alebo cez webovú stránku päť minút pred plánovaným začatím.

Pre tých, ktorí sa nemôžu zúčastniť hovoru v stanovenom čase, bude na webovej stránke investors.broadsoft.com dostupná nahrávka konferencie dve hodiny po skončení konferencie až do pondelka, 9. mája 2016.

O spoločnosti BroadSoft:

Spoločnosť BroadSoft je popredný poskytovateľ cloudových softvérov a služieb, ktoré umožňujú poskytovateľom mobilných sietí, pevných sietí a káblových služieb ponúkať zjednotenú komunikáciu prostredníctvom internetového protokolu. Základná komunikačná platforma spoločnosti umožňuje sprostredkovanie širokého okruhu firemných a spotrebiteľských hovorov, správ a spojených komunikačných služieb, vrátane privátnej pobočkovej telefónnej ústredne, videohovorov, textových správ a konvergovaných služieb mobilných a pevných sietí. Ďalšie informácie nájdete na adrese http://www.BroadSoft.com.

Mediálne kontakty

Kontakty:
Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa na:

Vzťahy s investormi:

33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374