Rovnátka jsou módním hitem

Rovnátka jsou módním hitem číslo jedna
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.4.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Ještě v 60. letech někteří lidé tajili, že nosí brýle. Jednak protože se styděli za oční vadu, a navíc také protože brýle byly považovány za něco neestetického. Dneska chodí s brýlemi téměř každý druhý a místo toho, aby je kdokoliv skrýval, vyrábějí se módní výstřelky v různorodých barvách a s různou šířkou obroučků. A podobně je tomu, když jde o rovnátka. Zapomeňte na to, že byste zůstali s křivými zuby nebo špatným skusem. Rovnátka jsou top módním doplňkem, který jejich nositelům zajistí neodolatelný úsměv.

„Když jsem byla mladá, nemohla jsem vystát fakt, že musím nosit rovnátka. I proto mě překvapilo, když za mnou před pár dny přišla dcera a žadonila o rovnátka s barevnými zámky,“ vypráví paní Eva T. z Prahy, která je jednou z klientek stomatologické kliniky J&B medic.

A rovnátka s barevnými zámky nejsou jediné, mezi čím mohou klienti vybírat. V případě, že se nejedná o malé děti, u kterých se chrup ještě vyvíjí, rovnátka jsou na zuby aplikována na stálo. V takovém případě má klient možnost volit stříbrná rovnátka z kovu, průhledná keramická rovnátka nebo hravá rovnátka se zámky v rozmanitých barvách. Záleží jen a jen na jednotlivci a jeho vkusu.

Módní poradci k tomu unisono dodávají: „Nebojte se trochu experimentovat. Pokud jsou na vás barevná rovnátka příliš, sáhněte v klidu po klasických stříbrných. Dobám, kdy byla taková rovnátka symbolem šprtů a výsměchu, dávno odzvonilo. Vždyť se tento doplněk dostal už i na módní mola. Není důvod, abyste si ho nemohli dovolit i vy sami.“

A na koho se obrátit, když jde o kvalitní rovnátka? Jestliže jste se pro ně rozhodli a chcete okouzlovat krásným úsměvem bez vad, vyberte si spolehlivého stomatologa, který zajistí, že nebudete mít jakékoliv komplikace v průběhu jejich nošení. Příkladem je třeba specializovaná klinika J&B medic, jejíž činnost je zaštítěna předním odborníkem na zubní protetiku Doc. MUDr. Marií Bartoňovou, CSc. či jiná vysoce kvalifikovaná stomatologická centra.

Tak neváhejte a objednejte se ke kvalitnímu zubaři! S pěknými rovnátky se budete chtít smát od ucha k uchu každý den.

Témata: rovnátka, ošetření zubů, zubní lékař praha | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.