Kovovýroba nejen řeže, ohýbá a svařuje, ale zhotovuje finální výrobky

Kovovýroba
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.2.2022 | Služby

Praha (Pressweb) - Máte-li zájem nechat si zhotovit přesné kovové díly pro montáž, to zajistí kovovýroba. Je však nutné si vybrat firmu, která má zkušenosti a disponuje kvalitním vybavením. Taková dílna nejen řeže, ohýbá, svařuje a brousí kovový materiál, ale zhotoví výrobek ve finální úpravě. Můžete si nechat vyrobit kovové oplocení kolem domku nebo průmyslového areálu. Kovové ploty mohou být jednoduché, to znamená sloupky zalité v betonu a kovové pletivo. Atraktivní jsou ploty zděné s tepaným mřížovím. U průmyslových areálů se vyplatí vysoké ploty s bezpečnostními prvky.

Kovovýroba? To jsou i automatické vjezdové brány a vrata

A co dalšího umí kovovýroba? Jsou to například bány, branky a vrata. V oblibě jsou nyní automatické brány, které se rozlišují na pojezdové a samonosné. U pojezdových bran se křídlo pohybuje po kolečku samostatně nebo v kolejnici a je nutné mít plochu vjezdu bez větších nečistot nebo sněhu. Samonosné brány mají křídlo, které se pohybuje díky vodícímu mechanismu na pevném sloupku nad zemí a zvládne i vrstvu listí nebo navátý sníh. Výrobní provoz - kovovýroba  však musí zvládat náročné činnosti, protože automatické brány či vrata vyžadují přesnou a kvalitní práci.

Výroba kotců pro zvířata či skladovacích boxů a kójí

A co rekonstrukce balkonů, schodišť a zábradlí? I to zahrnuje kovovýroba. Při rekonstrukci starších schodišť nebo balkonů se vyplatí obrátit se na firmu, která umí vyrobit atypické díly. Pro jejich zhotovení je nutné mít vhodná zařízení i prostory. Bytová družstva mají nyní zájem o rekonstrukce sklepů a vyžadují výrobu kovových kójí a skladovacích boxů. V nich se dají uskladněné předměty lépe uspořádat a zajistit před odcizením. Chovatelé zase stojí o výrobku kotců pro zvířata. Pro každé zvíře je potřeba vyrobit jiný rozměr kotce a zvolit vhodnou tloušťku drátěné výplně.

Témata: kovovýroba, opracování kovů, zámečnické služby, vrata a brány | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2