Proč je výdejník vody lepší než voda v PET lahvích

Co kdybyste přehodnotili způsob, jakým doplňujete tekutiny? Přijde vám výhodnější koupit balení lahví, protože to šetří čas i peníze? Mýlíte se. Je to naopak plýtvání časem a penězi, lze to vyřešit efektivněji.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 13.1.2016 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Co kdybyste si místo PET lahví zkusili koupit výdejník vody? V některých aspektech je velmi podobný PET lahvím, ale v mnohých má navrch.

Podobné je to s nákupem. Je docela jedno, zda kupujete balení plastových lahví nebo velký barel vody. Rozdíl je v tom, že barelová voda je ekonomicky šetrnější a vhodnější s ohledem na přírodu (místo několika lahví si zakoupíte jeden vratný barel). Podle údajů společnosti Aquara má jeden barel obsah 18,9 l. Zrovna tato firma dodává vysoce kvalitní pramenitou vodu Svatojánský pramen, která je vždy čerstvá a neobsahuje žádné konzervační přísady.

Nemusíte si dělat starosti s chemickými látkami, kterými je čištěná voda z vodovodu, ani s těmi, které se uvolňují z plastových PET lahví. Zejména v případě, že si načepujete ohřátou vodu, jste bez rizika.

Výběr dle vašich možností a požadavků

Výdejníků vody existuje velké množství. Jen zmiňovaná společnost Aquara jich má v nabídce několik desítek, takže si snadno vyberete ten, který vyhovuje vašim potřebám. Seženete menší výdejníky, které se postaví na stůl, nebo velké, které jsou vhodné k postavení přímo na zem.

Postavení výdejníku na vhodné místo může významně zlepšit váš pitný režim, dobrým řešením je hlavně pro firmy. Zaměstnavatel má povinnost poskytovat zaměstnancům pitný režim a aquamat je dobrý způsob, jak na to. Pitná voda je pro zajištění pitného režimu nejvhodnější a aquamat pravděpodobně jednou z nejlevnějších.

Největší náklad zaplatíte při jeho pořízení, ale i tomu se můžete vyhnou při jeho pronájmu, pak už jen dokupujete barelovou vodu ze Svatojánského pramene a plastové kelímky. Jednou za čas je třeba provést sanitaci aquamatu, ale v případě pronájmu ji mají zákazníci Aquary zdarma.