Kam na zimní dovolenou? Do Itálie!

Zimní dovolená jedině Itálie!
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.1.2016 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Přijde Vám, že u nás je sněhu opravdu málo a ceny jsou dost vysoké? Rádi byste okusili jiné sjezdovky, pořádné hory a dostatek sněhu? Vydejte se na lyžování do Itálie! Zima v Itálii je jako dělaná pro milovníky snad všech zimních sportů a tak věřte, že z toho neskutečného množství zimních středisek si vyberete i Vy. Pokud nechcete jezdit úplně na vlastní pěst, ale přesto byste kvůli pohodlí zvolili dopravu vlastním automobilem, máme pro Vás řešení. Podívejte se na nabídku cestovní kanceláře Color Travel, která zajišťuje ubytování v mnoha destinacích a zároveň umožňuje dopravit se vlastním automobilem.

Vybírat můžete opravdu z mnoha zimních středisek. Mezi populární patří například Bormio-Livigno, Folgarie-Lavarone, Val di Fiemme, Monte Bondone či Julské Alpy. Věřte ale tomu, že ať se vydáte s touto cestovní kanceláří kamkoli, budete okouzleni. Nabízí skvělé služby a zajistí dokonalé ubytování pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi, a to za přijatelnou cenu, která Vás uchvátí. Dovolená Itálie už čeká!

Naprosto ideální destinací pro rodiny s dětmi a začátečníky je již zmíněné Monte Bondone. Zde naleznete celkem pět sedačkových lanovek, pomocí kterých můžete snadno dosáhnout vrcholu Palon, ze které se vinou sjezdovky mnoha různých obtížností. Celková délka je 21 kilometrů a je opravdu na to se těšit. Například červená sjezdovka La Gran pista vede nádhernými pláněmi a podél jehličnatých lesů a březových hájů.

Doporučit můžeme také údolí Val di Fiemme známé i pod názvem Brána Dolomit. Naleznete zde pět lyžařských středisek a neuvěřitelných 69 sjezdovek, jejichž celková délka činí 150 kilometrů. Určitě nemusíme zmiňovat, že to své si zde najde opravdu každý. Skvělé podmínky tu jsou také pro běžky a další aktivity. Nachází se zde kluziště, kino, kryté bazény či muzeum geologie apod.

Témata: Lyžování Itálie, na lyže do Itálie, Dovolená Itálie | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.