Užijte si zimní dovolenou u sousedů!

Lyžování Rakouko
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.1.2016 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Rakousko je z mnoha míst České republiky co by kamenem dohodil a stále častěji se stává útočištěm českých lyžařů, kteří právě u nás nenašli to, co hledali. A není se čemu divit. Dovolená Rakousko může být skvělým zimním zážitkem za přijatelnou cenu a se spoustou dobrodružství. Pokud chcete okusit luxusní sjezdovky, dokonale upravené běžecké tratě a div ne luxusní ubytování, rozhodně do Rakouska zavítejte. Obraťte se na cestovní kancelář Color Travel a vyberte si pobyt v zimním středisku, které Vám padne do oka. Spolehnout se můžete na bezproblémové zařízení, skvělý servis i nádherná zimní střediska.

Cestovní kancelář Color Travel se vyzná, to nám věřte! Vybírat můžete opravdu z mnoha druhů ubytování a to od hotelů s bazény přes gasthofy až po apartmánové domy nebo snídaňové penziony. Každý si zde najde to své, to Vám garantujeme. Mezi oblíbené destinace pro lyžování Rakousko patří například Dachstein West, Ötztal a ledovat, Pitztal a ledovec, ledovec Dachstein, Lungau, Rauris či Zell am See – Kaprun a ledovec. V nabídce je ovšem mnoho dalších míst a věřte, že ať si vyberte jakékoliv, budete unesení.

Ve velice oblíbené a již zmíněné oblasti Zell am See – Kaprun a ledovec se nachází jeden z největších skiareálů Salcburska. Celá oblast je dokonale propojená sítí skibusů a naleznete zde dobré podmínky nejenom pro lyžování, ale i snowboarding či běžky. Vzhledem k tomu, že se zde rozprostírá kolem 138 kilometrů sjezdovek různých obtížností, přijdou si na své rodiny s dětmi i náročnější lyžaři. Pokud si budete chtít od lyžování odpočinout, můžete navštívit středověký hrad Kaprun nebo se vydat na bruslení v hale či na jezeře, lední hokej, curling, paragliding, snowrafting či noční sáňkování. A pokud chcete vše prozkoumat z větší výšky, doporučujeme menší či větší letecké okruhy pořádané místním letištěm.

Témata: lyžování Rakousko, Dovolená Rakousko, na lyže do Rakouska | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2