Školení řidičů je pro řidiče, kteří nejezdí jen soukromě

Školení řidičů
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.1.2016 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Myslíte si, že když jste konečně získal řidičské oprávnění, máte nadosmrti pokoj? Možná ano, pokud budete řídit jen osobní vůz pro soukromé účely. Pokud využíváte auto v zaměstnání, ať už služební nebo soukromé, nebo jste řidič z povolání, musíte absolvovat povinná školení řidičů. Zajišťuje to většinou autoškola ve svých prostorách nebo přímo na vašem pracovišti. Školení řidičů umožňuje vstřebávat novinky z pravidel silničního provozu, o nových způsobech jízdy či novinky o nových technických či komunikačních zařízeních.

Školení řidičů zajišťuje také Autoškola Novák

Školení řidičů se nevyhnete ani v malé firmě. Povinnost pravidelně se školit, ukládá zákon a je tedy pro každého řidiče, který nejezdí jen soukromě, povinná. Školení řidičů zajišťuje i Autoškola Novák, která má svá střediska V Českém Brodě, Kolíně, Kutné Hoře, Mladé Boleslavi, Nymburku, Poděbradech a ve Zruči nad Sázavou. Základem systému školení řidičů je vstupní školení, které je určeno pro řidiče, jež jsou držiteli řidičského oprávnění skupin a podskupin C, C + E, C1 + E, a jsou starší 21 let, a také pro držitele řidičského oprávnění D, D + E, D1, D1 + E ve věku nad 24 let.

Školení obsahuje vnitrostátní i mezinárodní předpisy

Dopravní odborníci říkají, že školení řidičů se nemá podceňovat. Doprava se neustále zahušťuje a průběžně se objevují různé změny v pravidlech i značkách. To vědí zejména řidiči nákladních automobilů, kteří cestují po zahraničí. Přestože v Evropě jsou silniční pravidla velmi podobná, státy se v různých dopravních omezeních liší.  Obsahem školení řidičů bývají zejména zásady bezpečné jízdy za různých povětrnostních podmínek, zásady ekologického provozu, vnitrostátní a mezinárodní předpisy, a také předcházení zdravotním rizikům při provozu. Řidiči profesionálové musí také znát zásady manipulace s nákladem, vědět o maximálním zatížení či jak náklad správně rozložit.

Témata: školení řidičů, školení řidičů Kutná Hora, autoškola Novák Kutná Hora | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2