Chystáte se na pronájem bytové jednotky v Praze? Poradíme vám, jak se vyhnout potížím!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 13.11.2021 | Reality, bydlení

Pronájem bytových jednotek je na jednu stranu výbornou možností, jak zhodnotit nemovitost v co největším možném rozsahu. Na druhou stranu se ale s pronajímáním nemovitostí pojí ohromná spousta komplikací, které v nejhorším možném případě mohou vést i ke ztrátě financí či majetku. Na to, jak se vyhnout těmto problémům, je naše kanceláře happyhouserentals.com odborníkem.

Naše služby vám rádi poskytnete v hlavním města Praze a také v jejím okolí. Správa bytů je konkrétní službou, která je určena pro majitele jedné a více bytových jednotek, kteří si přejí pronajímat svoji nemovitost beze strachu z problémů.

Před jakými problémy se vyplatí chránit?

Většina problémů, které se pojí s pronájmem nemovitostí bohužel není nic, co by bylo problémem okolí nebo technického vybavení, ale jde o nepoctivé klienty. Není totiž nijak obtížné narazit na klienta, který se zkrátka rozhodne nerespektovat svoje povinnosti vůči pronajímateli.

V lepším případě se tak můžete potýkat s pozdním placením nájemného, v horším případě poté může jít dokonce o úplné ukončení jeho placení. Nejhorší případy, které jsou bohužel také běžné, se pak pohybují dokonce kolem zničeného a ukradeného vybavení nemovitosti.

Jak správa nemovitostí může ochránit?

Správa nemovitostí Praha vás ochrání na základě pevné dohody. Za paušální poplatek se naše realitní kancelář postará nejdříve o obsazení nemovitosti důvěryhodnými klienty. Následně se stará o veškerou komunikaci a také přebírání financí od klienta.

Vy máte na základě smlouvy veškeré svoje peníze jisté i v případě, kdy dojde ke komplikacím. O případných problémech budete neustále informováni, ale nebudete se muset aktivně angažovat. Cokoliv od vymáhání nájemného, až po nahrazování škod je tak v naší kompetenci.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484