Potřebujete zakoupit, pronajmout nebo opravit nádrže na paliva? Naše společnost je vám k službám!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 13.11.2021 | Auto-moto, logistika

Nádrže na paliva se stávají každodenním vybavením větších společností, které disponují vozovým parkem libovolného charakteru. Potřeba doplnit palivo přímo na místě totiž dokáže ušetřit spoustu komplikací při plánování směn a tras a mimo jiné je také mocným ekonomickým nástrojem.

Naše společnost vám nabízí kompletní servis v oblasti nádrží na paliva. A o nejen co se týče jejich pořízení, ale také možnosti dlouhodobého pronájmu nádrží a pochopitelně také servis nádrží naším i cizím klientům.

Pořiďte si nádrže na naftu ještě dnes

Na našem internetovém obchodě eurotankdiesel.cz najdete ohromné množství nádrží, které stojí za povšimnutí. Součástí nabídky nejsou jen zmíněné nádrže na naftu, ale najdete rovněž i nádrže na adblue, potřebné pro kamionovou dopravu.

V našem sortimentu nabízíme nádrže společnosti Kingspan ve dvou variantách. V různých velikostech a vybavenosti dvouplášťové varianty FuelMaster nebo jednoplášťové varianty TruckMaster. Veškeré nádrže v sortimentu splňují vysoké nároky na bezpečí a kvalitu vybavení do posledního puntíku.

Potřebujete nádrže jen pronajmou? Není problém!

Existují ale také obory, pro které mohou být nádrže velice podstatné, ale mají jen krátkodobé nebo sezonní využití. Příkladem mohou být například rozsáhlé stavby v méně dostupných oblastech, nebo některá zemědělská družstva. Vlastní nádrže na naftu jsou buď neefektivní investicí, nebo je nevyužijí dlouhodobě. Proto svým klientům nabízíme možnost pronájmu. Podmínky a cena se odvíjí od požadavků a délky trvání.

Kompletní servis pro naše i cizí zákazníky

I když jsou nádrže víceméně bezúdržbové, tak jsou komponenty, které se postupně likvidují. Jde většinou jen o venkovní vybavení jako mohou být hadice na palivo, které postupně mohou ztrácet pružnost a praskat nebo pistole samotné. Mimo servisu nabízíme i testování průtokoměrů a jejich seštelování k dokonalosti.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484