Potřebujete nádrže na naftu nebo nádrže na adblue? Naše firma se postará o vše potřebné!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 13.11.2021 | Auto-moto, logistika

Patří k vašemu podnikání provoz motorových vozidel? Máte těchto vozidel zásobu bez ohledu na to, jestli jde o kamiony, traktory nebo stavební stroje? Pak určitě i vy oceníte možnost uskladnění paliv přímo na sídle vaší společnosti.

Mít vlastní nádrže na naftu je důležitou výhodou, která se stává pro společnosti osobní i nákladní přepravy víceméně automatickou. Naše společnost eurotankdiesel.cz se specializují na distribuci, pronájem a servis kvalitních nádrží na paliva značky Kingspan. V naší nabídce si zajisté každý najde správnou velikost i typ nádrže.

Nádrže na naftu jako srdce společnosti

Nádrže na naftu by měla být srdcem každé dopravní, logistické, stavební či zemědělské firmy. Všechny stroje v těchto sférách totiž jsou poháněny na naftu a možnost tankovat kdykoliv přímo na sídle firmy, je zkrátka velkou konkurenční výhodou.

Nádrže na naftu najdete v našem sortimentu rovnou v několika verzích. Tou první jsou robustní dvouplášťové nádrže série FuelMaster. Velice odolné a stabilní. Mají vysoký faktor ochrany a díky tomu i uskladnění paliva bude dlouhodobější. Jejich jednoplášťové kolegové ale nemají o nic horší vlastnosti a rovněž nabízejí ideální prostor pro uchovávání paliva. Série TruckMaster vás tak zajisté dovede rovněž potěšit.

Nádrže na adblue jsou nutnost pro dopravní společnosti

U tahačů je nutnost dodržovat evropské ekologické normy. Jednou ze součástí těchto norem je adblue a proto by nádrže na adblue neměly chybět na žádné dopravní společnosti. Adblue je speciální močovina, která funguje v motoru tak, že rozkládá zbytkové produkty spalování nafty a vedlejší prvky, které u toho vznikají. Výsledný aerosol vycházející z výfuku je tak oproti předchozím variantám motorů dokonale čistý a při množství kamionové dopravy efektivně snižuje světové emise.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484