Elektronické cigarety jsou stále oblíbenějším trendem

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 12.10.2018 | Zdraví

Elektronické cigarety jsou stále oblíbenějším trendem

Už je to nějaký ten pátek, co se elektronické cigarety poprvé objevily na trhu. Na samotném začátku o nich lidé příliš nevěděli a skutečnost se měla tak, že se na ně tvářili spíše podezíravě. Drtivá většina kuřáků stále dávala přednost klasickým cigaretám, které zná úplně každý. Postupem času si elektronické cigarety, kterým se zkráceně často říká buď elektronky, nebo e-cigarety, začaly získávat čím dál více důvěry. I dnes, ačkoli je to již delší dobu, co jsou dostupné nejen na internetu, jsou stále oblíbenějším trendem, jehož popularita jde neustále nahoru.

Okamžitě jim přijdete na chuť

Elektronické cigarety se od těch klasických liší v několika ohledech. Tím největším je asi skutečnost, že nespalují žádné škodliviny, ale jsou založené na bázi, která se po zapálení vypařuje. Díky tomu vzniká pára, která ale na rozdíl od klasického cigaretového kouře nezapáchá - naopak voní podle zvolené náplně. Nedílnou součástí e-cigaret je liquid, neboli náplň. Té okamžitě přijdete na chuť, protože si sami můžete vybrat, jaká příchuť vám bude vyhovovat - mezi nejoblíbenější patří ovocné příchutě, vanilka nebo třeba mentol.

Šetří vaši peněženku i zdraví

Popularita elektronických cigaret roste i z několika dalších důvodů. Například zde můžeme vyzdvihnout cenu, která je v porovnání s cenou klasických cigaret daleko nižší. Jen si uvědomte, kolik vás stojí jedna krabička cigaret, kdežto v případě elektronické cigarety používáte náplně, které vydrží i na několik kouření. Celkově vás tak zdravé kouření v podobě e-cigaret vyjde mnohem levněji. Dalším bodem k dobru je menší zátěž pro zdraví, což je dáno tím, že e-cigarety nespalují dehet ani jiné škodlivé látky, které by se vám dále dostávaly do těla.

Za nákupem nemusíte chodit daleko

Vlastně nemusíte chodit vůbec, protože vše pohodlně vyřídíte z vašeho domova. Stačí se mrknout do internetového obchodu e-cigo.cz, který se zaměřuje na prodej elektronických cigaret, náplní do nich i dalšího příslušenství, které se vám určitě bude hodit. V pestrém sortimentu si na své přijde opravdu každý.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484