Pořiďte si do kanceláře naše kávovary!

Kávovary a káva do kanceláře
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 12.8.2015 | Služby

Praha (Pressweb) - Sháníte kvalitní kávovary do kanceláře ve Vaší firmě? Obraťte se na Coffee Experts! Jedná se o opravdové profesionály v oboru, kteří nabízí pronájem a prodej kávovarů, pronájem a prodej zařízení na vodu s přímým připojením na vodovodní řád, kompletní technický servis kávovarů a zařízení na vodu i další doplňkové služby. Vybírat můžete z opravdu široké nabídky nejnovějších modelů kávovarů. Dopřejte si ty nejnovější technologie a s tím vynikající kávu ve Vaší kanceláři každé ráno.

Společnost Coffee Experts nabízí svým klientům také mimořádné služby a nadstandardní sortiment. V kávovarech si můžete vychutnávat až čtrnáct druhů dokonalých káv, a to od těch jednodruhových z celého světa až po speciální směsi, mezi které patří například Angel’s Choice apod. Káva do kanceláře od Coffee Experts uspokojí i toho nejnáročnějšího milovníka kávy. Společnost Coffee Experts navíc vlastní malou rodinnou pražírnu, kde se jednotlivé druhy kávy praží tradiční italskou metodou. Díky tomu je dosaženo opravdu výjimečné harmonie a nezapomenutelné chuti espressa.

Pro stálé zákazníky je připraven bonusový program. Z něj získané body je možné uplatit na nákup dalších výrobků či služeb.

Samozřejmostí je nadstandardní servis i poradenství. Sám majitel společnosti říká: „Naši reprezentanti z oddělení péče o klienty se neustále starají o Vaši spokojenost. Potřebujete-li s čímkoliv poradit, obraťte se na nás a my uděláme vše pro to, abychom Vám pomohli. Zároveň se postaráme o všechny detaily, které Vám také jistě usnadní práci, jako například bezplatné zapůjčení šálků, či zapůjčení kávovarů pro speciální příležitosti. Máte-li dojem, že něco není v pořádku a věci nejdou podle plánu, zavolejte nám a my Vám zaručujeme, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.“ U této společnosti je o Vás zkrátka výborně postaráno.

Témata: káva do kanceláře, kávovary do kancelář, nápojové automaty | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.