Jak flirtovat v létě? To prozradí průvodce Letní Flirt

Jak ženy oslovit? Jak se jim zalíbit? Jak je sbalit? A jak je svést?
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.6.2014 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Procenta nespokojených  mužů v České republice stále rostou. Ať už se jedná o to, jestli žijí plnohodnotný život, případně jestli mají partnerku svých snů. Není se čemu divit, když většina chlapů se nechá ovládat společností a nechá se emočně vydírat ženami či partnerkami. Zkrátka se nechají ovládat a pak životem jen tak proplouvají, případně se spokojí s málem.

Vemte si takové léto. Je to nejlepší období, kdy si užít život naplno!!

Odhalené sexy kočky, letní párty, zábava. Lidi jsou hodně pozitivně naladěni a ženy jsou daleko přístupnější než v jiném ročním období. Mohou se podívat na vypracovaná mužská těla a díky vitamínu D3 se cítí skvěle. A je téměř nemožné, aby muž u ženy dostal odmítnutí. Ale pozor! I přes tyto faktory si většina mužů neumí užít léto naplno. Mnoho chlapů se jen tak poflakuje, nudí a zabijí čas totálními nesmysly. Buďto neustále chodí pít, nebo doma hrají počítačové hry, koukají na televizi, případně když už se jdou bavit ven, tak nemají odvahu v letních dnech oslovit ženu. A od toho právě vznikl nový LETNÍ PRŮVODCE LÉTEM. Tento průvodce létem je tu od toho, aby chlapi mohli na toto léto vzpomínat s pocitem: „Do tohoto léta jsem dal velký kus sebe“.

Za celým jedinečným projektem stojí David Hůrka, který je motivátorem, koučem a lektorem svádění a ženské psychologie. Má za sebou již několik projektů jako je Mistrovství Svádění a Akademie Flirtu. Rozhodl se, že mužům ukáže snadnější cestu, jak si užít to pravé léto. Plné zábavy, společnosti, nezávazného sexu, případně užívání si letních románků. Každý chlap hledá tu jeho, která ho bude naplňovat pocitem štěstí, případně pocitem uspokojení. Zjistil totiž, že léto je nejsnadnější období pro navazování vztahů ať už krátkodobých či dlouhodobých. Léto je proto stvořené a je téměř nemožné dostat odmítnutí. Proto se David rozhodli podělit o to, jak si užít léto na plno a jak se zkrátka snadněji seznamovat a komunikovat s ženami v létě.

Lektor a kouč David Hůrka prohlašuje: Když jsem neustále viděl chlapy, jak jen chodí pít, případně se jen tak poflakují, nudí a nebo hrají počítačové hry, jen jsem kroutil hlavou proč si neužívají léto naplno. Protože ženy jsou v létě daleko více pozitivně naladěny. Vždyť se stačí dívat jenom více kolem sebe.  Jak se usmívají, jak se nám odhalují a jak zkrátka čekají také na toho jejich pravého. V tom mi to prolítlo hlavou - ukážu mužům, jak si léto užít, jak ho nepromarnit doma, či v hospodě. Vždyť možností je mnoho, komunikovat s ženami a svádět je všude. Parky, koupaliště, lodní diskotéky, venkovní bary, kampy. Letní období proto je jak stvořené!! A tak vznikl LETNÍ FLIRT.

Jsi-li muž a jen tak si vždy létem proplouval, neužil si ho naplno či záviděl tomu týpkovi, jak navazuje rozhovory a vztahy s ženami úplně na pohodu, tak stačí projít tímto letním průvodcem, který ti změní léto. A budeš moci konečně říci: “Tohle léto stálo opravdu za to!!!“ A to díky jednomu prokliku na http://www.letniflirt.cz/

Témata: flirt, flirtování, letní flirt, letniflirt, letniflirt.cz, letní flirt.cz, jak flirtovat, flirtování v létě, jak na flirt, jak sbalit ženu | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2