Profesionální nádrže na dešťovou vodu ihned, a navíc i se slevou!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 12.5.2023 | Služby

Nádrže na dešťovou vodu jsou jednou z moderních technologií, které se na nově vystavěných pozemcích považují téměř za naprostou samozřejmost. Od firemních rozsáhlých pozemků až po nejběžnější pozemky v okolí rodinných domů jsou tak nádrže na dešťovou vodu zcela právem oblíbené.

Profesionální servis kolem nádrží je přitom jednou z největších výhod, které vám tato technologie nabídne. A pokud přidáme i možnosti využití dotací, tak se z nich stává volba číslo jedna.

Získejte nádrže přesně podle vašich přání

Naše společnost destovkycz.cz nabízí nejlepší dostupný servis v rámci prodeje, distribuce a také servisu profesionálních nádrží na dešťovou vodu. Vybírat si přitom v rámci realizace nádrží na dešťovou vodu můžete s opravdu velkého množství různých nádrží i komponent, které kolem nich vystavují celý systém.

Spolehnout se tak můžete na opravdu precizní výběr, přičemž vám jsme v jakékoliv části plánování a realizace systému neustále k rukám pro potřebnou pomoc. Naše služby tak rozhodně obsahují mnohem více, než je pouhé prodání nádrže jako takové.

Pomoc se získáním dotace dešťovka

Jednou ze specifických služeb naší společnosti je také pomoc pro pořízení dotací. Dotace totiž neposkytuje přímo naše společnost, ale jedná se o oficiální dotace poskytované ministerstvem pro místní rozvoj. Pro živnostníky, firmy i fyzické osoby jsou tak dotace dešťovka dostupné k užívání.

Jediným problémem pro poskytnutí dotace může být pro běžného žadatele potřeba opravdu precizní technické dokumentace a plánování stavby jako takové. I proto se tak můžete spolehnout na to, že vám v rámci dotace dešťovka naše společnost nabídne pomocnou ruku. Naše služba zařízení dotace má vysokou úspěšnost čítající v průměru pětadevadesát procent poskytnutých dotací.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484