Dětský psycholog – pomůže vašim dětem

Dětský psycholog – pomůže Vám i vašim dětem
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 12.5.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Dětství může být pro mnohé děti obtížným obdobím. Mají problémy s učením či se spolužáky. Někdy se stávají terčem šikany. Vhodným průvodcem problematického dětství může být dětský psycholog. Rodiče v běžném pracovním shonu často nevědí, co je příčinou dětských potíží a reagují nepřiměřeně. Často mohou svým výchovným zásahem způsobit víc škody než užitku. Správným řešením je dětský psycholog, který se ve světě dětí dobře orientuje. Nenechte děti napospas jejich traumatům, obraťte se na odborníka, který jim může pomoci.

Dětský psycholog pomůže dítěti zvládnout i rozvod rodičů

Dětský psycholog dokáže odhalit, proč se dítě špatně učí a zaostává za ostatními. Dětský psycholog pozná, z čeho má dítě ve společnosti vrstevníků největší strach a jak ho odstranit nebo zmírnit. Když se rodiče rozvádějí, dítě to těžce nese a může to mít vliv na jeho pozdější život. Hádky a spory působí na duši dítěte traumaticky a mohou ji trvale poškodit. Odborníci na vztahy dokáží pomoci v nelehkém období dětem i rodičům. Děti se často musí vyrovnávat s novým režimem ve školce či škole a hledají si své místo v kolektivu. Že mají problémy, se pozná i z toho, že se pomočují nebo trpí úzkostí. Pomozte svým dětem tím, že navštívíte dětského psychologa.

Nenechte děti napospas špatným vlivům

Dospívání je další období, se kterým se některé děti těžko vyrovnávají. Někdy stačí posměšky kamarádů, aby se vaše dítě uzavřelo do sebe. Nejistota a pocity studu v kolektivu mohou vést ke zhoršenému prospěchu a i ke zdravotním potížím. Dětský psycholog umí rozeznat příčinu a včas zjednat nápravu. Nízké sebevědomí často vede k závislosti na partě, což může vést k dalším negativním projevům, například ke kontaktu s drogami či alkoholem. Dětský psycholog není pro rodiče žádnou ostudou. Nenechte dojít vaše dítě tam, odkud se bude jen obtížně vracet.

Témata: dětský psycholog, Psycholog Praha, psycholog pro děti | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.