Netia představuje služby cloudových sjednocených komunikací na řešení společnosti BroadSoft

Netia je jedním z předních polských operátorů nabízejících integrované služby sjednocené komunikace bez ohledu na technologii přístupu předplatitele
Zadavatel: Marketwired, LP. | 12.4.2016 | Telekomunikace, IT

GAITHERSBURG, MD a VARŠAVA, POLSKO--(Marketwired / Pressweb - 11. dubna 2016) - BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT), celosvětová přední společnost na poli sjednocené komunikace poskytované v jednom balíku jako služba (UCaaS) dnes oznámila, že přední polský poskytovatel služeb, společnost Netia, představila cloudové řešení sjednocené komunikace využívající software BroadSoft UC-One®. Nová nabídka je novější verzí stávající a vysoce úspěšné služby v podobě hostované PBX běžící na BroadWorks® a poskytuje obchodním zákazníkům škálovatelné řešení sjednocené komunikace za účelem splnění jejich požadavků v závislosti na jejich růstu.

Nová nabídka nazvaná „Nová Netia“ spojuje paušální nabídku a širokou škálu telefonních služeb a služeb sjednocené komunikace, včetně instant messaging (chat) a prezence, videohovorů, sdílení obrazovky a souborů, mobilních aplikací a pokročilých hlasových technologií. Nabídka, dostupná jak pro nové, tak i stávající obchodní zákazníky, využívá UCaaS software UC-One společnosti BroadSoft a poskytuje tak souvislé cloudové řešení, které zákazníkům umožňuje zaměřit se na růst jejich společnosti a zvyšování produktivity.

Služba je navržena tak, aby předplatitelům Netia umožnila bezproblémově migrovat ke cloudové sjednocené komunikaci bez ohledu na to, zda se jedná o předplatitele VoIP nebo PSTN a bez nutnosti měnit telefonní číslo. Vedle toho společnost BroadSoft spolupracovala se společností Netia na vývoji a zařazení své nové služby pro maximální dlouhodobý úspěch na polském trhu.

„BroadSoft je klíčovou součástí naší cloudové strategie splnit narůstající očekávání zákazníků, která nám poskytuje ideální platformu pro inovace služeb obchodní komunikace v době, kdy poptávka po cloudové sjednocené komunikaci vzrůstá,“ uvedl pan Marcin Kotlarski, produktový ředitel a ředitel B2B marketingu společnosti Netia. „Díky tomu, že Netia spolupracuje se špičkou v oblasti cloudové komunikace a spolupráce, se stala prvním polským operátorem s převratnou nabídkou, která zjednodušuje implementaci sjednocené komunikace.“

Craig Decker, výkonný ředitel společnosti BroadSoft pro oblast EMEA, vyzdvihuje výhody jednoduché integrace s ostatními cloudovými, kompatibilními a potenciálními novými službami: „Naše prověřené operátorské cloudové služby sjednocené komunikace a inovace zajišťují společnosti Netia spolehlivost a flexibilitu ke splnění potřeb komunikace a spolupráce většinové pracovní síly nového milénia. Netia je nyní schopna dát obchodním zákazníkům rychle možnost pomoci jejich zaměstnancům komunikovat a spolupracovat z jakéhokoli místa, a to kdykoli a prostřednictvím jakéhokoli zařízení.“

Sledujte všechny novinky společnosti BroadSoft na Twitteru.

O společnosti BroadSoft:

Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje zajištění řady podnikových a spotřebitelských telefonických komunikací, zasílání zpráv a kolaborativních komunikačních služeb, a to včetně pobočkové telefonní ústředny (PBX), videohovorů, textových zpráv a sblížených služeb mobilních a pevných linek.

Další informace naleznete na webových stránkách www.broadsoft.com.

Výhledová prohlášení:

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení ve smyslu zákona o reformě sporů o cenných papírech z roku 1995. Tato výhledová prohlášení mohou být identifikována s pomocí použití terminologie, která zahrnuje slova jako „umožnit“ a podobné výrazy nebo srovnatelnou terminologii, mimo jiné, prohlášení o výhodách pro zákazníky společnosti Netia plynoucí z používání služeb UC-One v nabídce služeb společnosti Netia jejím koncovým uživatelům. Výsledek událostí popsaných v těchto výhledových prohlášeních podléhá známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným faktorům, které mohou způsobit, že se budou skutečné výsledky výrazně lišit od výsledků v těchto výhledových prohlášeních předpokládaných, zejména včetně finančních a jiných výhod pro společnost BroadSoft, které plynou z využití služeb UC-One společností Netia v této nabídce produktu, a faktorům obsaženým v části „Rizikové faktory“ formuláře 10-K společnosti BroadSoft za rok končící dnem 31. prosince 2015, který byl dne 29. února 2016 podán u Komise pro burzu a cenné papíry (SEC) a je uložen s ostatními spisy společnosti BroadSoft u SEC. Všechny informace v této tiskové zprávě jsou k datu 11. dubna 2016. Pokud tak nevyžaduje zákon, společnost BroadSoft nepřebírá žádnou povinnost jakákoli zde učiněná výhledová prohlášení z jakéhokoli důvodu veřejně aktualizovat, aby provedla prohlášení o skutečných výsledcích nebo změnách svých očekávání.

O společnosti Netia:

Netia S.A. je jedním z největších telekomunikačních operátorů v Polsku. Poskytuje komplexní, integrovaná a uživatelsky přívětivá online řešení.

Další informace naleznete na adrese www.netia.pl

Kontakty pro média -- BroadSoft:
Amerika
Brian Lustig
Bluetext PR for BroadSoft US
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com

Evropa
Andy Crisp / Jon Bawden / Kate Anderson
Cohesive for BroadSoft UK
broadsoft@wearecohesive.com

Asie–Tichomoří