Nejpopulárnější místa k bydlení v Praze - Štěrboholy a Stodůlky! Proč?

Zadavatel: Janák Karel | 31.1.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Hlavní město se každým rokem rozrůstá o několik tisíc nových obyvatel. Zatímco na konci roku 2014 měla Praha celkem 1 259 079 obyvatel, na konci roku 2015 to bylo již 1 264 708. Noví obyvatelé společně s těmi stávající vyvolávají zvýšenou poptávku po nových možnostech bydlení. Zájem je především o lokality v blízkosti centra a současně i přírody s moderními byty či rodinnými domy. Největší oblibu si získávají lokality Štěrboholy a Stodůlky. Proč právě tato místa?

Štěrboholy pro rodinné bydlení

Lokalita Štěrboholy se nachází na Praze 10. Tato městská část nabízí klid od ruchu velkoměsta, rychlé spojení s centrem prostřednictvím MHD i automobilem, kompletní občanskou vybavenost, vysokou bezpečnost a bohaté možnosti sportovního vyžití. Tedy všechna základní kritéria, která jsou při hledání bydlení důležitá především pro rodiny s dětmi. V lokalitě je nyní v plném proudu prodej rodinných domů Praha. Jedná se o řadové rodinné domky, které byly postaveny v rámci projektu Malý háj. Domy mají dispozice 4+kk a každý má vlastní garáž a zahradu. Projekt Malý háj nabízí i 99 nových bytů.

Stodůlky – bydlení v moderním duchu

Stodůlky se nachází v městské části Praha 5. Aktuálně zde probíhá prodej bytů v Praze v rámci úspěšného projektu Britská čtvrť. Nabídku tvoří byty o dispozicích 4+kk a 5+kk s vlastní velkou zahradou a garáží. Projekt nabízí i nové byty pro mladé páry, rodiny a singles. Celkem je v nabídce 119 bytů od malých s dispozicemi 1+kk až po luxusní byty 4+kk s obytnou plochou 107 m2.

Finep boduje

Realizátorem všech projektů je developerská společnost Finep, která kromě bytů a rodinných domů nabízí komerční prostory Praha na velmi lukrativních místech. Detailní popisy bytů, nákresy a ceníky jsou k dispozici online na www.finep.cz.

Problémy s hypotékou

Ceny nemovitostí jsou v Praze vyšší než v ostatních částech České republiky. Nejdříve je třeba zvážit, zda vám banka poskytne dostatečně vysoký úvěr. V určení výše hypotéky pomůže tato online kalkulačka. Informace, které poskytuje, jsou však pouze informativní.

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon pressweb.cz_finep_cz_01.jpg71.4 KB
Image icon pressweb.cz_finep_cz_02.jpg71.76 KB
Region: Praha

Kontaktní osoba: Janák Karel
janak@jakopes.cz
Služby PR, reklamy a linkbuildingu na internetu.