V jakých třech odvětvích vám pomůže naše správa nemovitostí nejvíce?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.12.2022 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí je velice komplexním balíčkem služeb, který obsahuje všechny důležité úkony a potřeby, které se mohou za běžných okolností pojit se samotným provozem i pronájmem nemovitosti. Pochopitelně vám přitom ale nikdo nediktuje, jaké součásti správy nemovitostí nutně musíte užívat a které ne.

Kompletně přizpůsobitelná služba je tak doslova šitá na míru komukoliv, kdo by ji mohl potřebovat pro svoje jak soukromé, tak i podnikatelské účely. A my vám přinášíme tři oblasti, ve kterých vás dokáže ochránit nejvíce.

Komunikace s klienty a řešení plateb

Na našich webových stránkách happyhouse-sprava.cz si můžete všimnout, že se jedná o základní stavební kámen každé varianty správy nemovitostí. Platí jak pro byty, tak i pro domy, a dokonce i rozsáhlé činžovní domy. Kompletně se postaráme o komunikaci s klienty od jejich ubytování, až po ukončení bydlení a řešení problémů. Přitom mimo jiné vyřešíme i to riziko, že nemusí klienti platit včas. To ale bez potřeby vaší pomoci, protože vám peníze budeme vždy vyplácet my.

Hlídání technického stavu

Samotný technický stav nemovitosti a pravidelné revize jsou něčím, na co spousta lidí dost často zapomíná. Přitom se jedná o extrémně zásadní součást provozu víceméně jakékoliv dostupné nemovitosti. především větší služby, jako je správa domů, vám tak poskytnou informace a jistoty, že je technický stav neustále v pořádku.

Řešení dokumentů a účetnictví

Víte, že někdy mohou i několikrát do roka projít drobnými změnami náležitosti toho co má obsahovat a jak má vypadat nájemní smlouva? A to se bavíme jenom o jednom jediném dokumentu, který se kolem provozu nemovitostí standardně točí. S naší pomocí vždy budou smlouvy aktuální a vy nebudete muset řešit žádnou problematickou evidenci ani účetnictví.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484