Správa velkých i malých nemovitostí, se kterou se nemusíte bát rizik

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.12.2022 | Reality, bydlení

Dostala se vám někdy do rukou nemovitost, se kterou jste nevěděli, jak nakládat? Pokud jste nechtěli nemovitost využívat sami, tak pro vás byli jedinými možnostmi prodej nebo pronájem nemovitosti. samotný pronájem je přitom možností, která může být pro většinu lidí nejzajímavější. Nemovitost vám stále zůstává, přitom na sebe vydělává a roste její cena.

Jenže zároveň je bohužel nutné říci, že se s pronájmem nemovitostí také zákonitě pojí dost nepříjemná rizika, která rozhodnutí dokáží mnohdy i ovlivnit. Společně s námi se ale takových rizik rozhodně bát nemusíte!

Proč chránit nemovitosti v Praze?

Každé prostředí má na sobě něco, čím je více či méně specifické. A to je důvodem, proč pro mnohé, byť zkušené podnikatele a makléře může být Praha překvapením. V rámci našeho hlavního města se musíme připravit na to, že naše nemovitosti budou vystaveny celé řadě rizik. Toto tvrzení můžeme opřít o více jak pětadvacet let praxe a zkušených zaměstnanců, které najdete na happyhouserentals.com.

Největším rizikem pro vás ale mohou být možnosti ubytování zahraničních zájemců, nebo krátkodobé pobyty. Při nich rozhodně není problémem přijít k finanční nebo materiální újmě.

Vše vyřeší správa nemovitostí

Pokud chcete mít jistotu, že nic takového nebudete řešit, tak je pro vás správa domů a bytů jediným kvalitním rozhodnutím. Samotná správa funguje tak, že dostane naše kancelář nemovitost do područí. Postará se o její naplnění prověřenými klienty a následně zodpovídá za celou řadu problémů, které s jejím provozem mohou být spojeny. Typicky to tak může být problém s lidskou komunikací, placení nájemného, technické potíže, nebo komplikace kolem agendy a účetnictví. To vše za vás dokážeme vyřešit rychle a jednoduše. Tím vás ochráníme před starostmi i riziky.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484