Získejte profesionální nádrže na paliva pro vaši dopravní společnost

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.12.2022 | Auto-moto, logistika

Dopravní společnosti jsou velice důležitou součástí moderního trhu. V mnoha případech bychom se bez jejich funkce nedokázali nikdy obejít. Pochopitelně tak mají na trhu výsadní postavení, díky kterému jsou už pevnou součástí trhu. Společně se svým postavením ale také mohou mít specifické požadavky.

A právě možnost kdykoliv přistupovat ke svým vlastním palivům je jednou z těch možností, které mohou být pro jejich provozovatele naprosto zásadní. S naší společností získání takové výhody nikdy nebylo jednodušší.

Zakupte profesionální nádrže na paliva

Nádrže na paliva můžete najít v mnoha různých variantách, přičemž jenom část z nich je opravdu dobrou variantou přímo pro profesionální užívání. Na našem internetovém obchodě eurotankdiesel.cz máte možnost vybírat z desítek různých nádrží, které můžete používat nejen pro kvalitní uchovávání paliv pro svoje potřeby na firmách, ale dokonce i pro účely prodeje.

Všechny nádrže v našem sortimentu přitom pocházejí od jednoho z nejznámějších globálních výrobců, od společnosti KingSpan. Série nádrží FuelMaster patří mezi nejprodávanější profesní nádrže na světě s dlouhou tradicí a osvědčenou kvalitou.

Garanční servis i zapůjčení nádrží

Naše společnost vám může nabídnout mnohem více, než jsou jenom nádrže na naftu a AdBlue k prodeji. Mimo prodejů nádrží nabízíme svým klientům zařízení garančního servisu u sítě našich ověřených partnerů. Mimo toho jsme připraveni pomoci i zákazníkům, kteří nepotřebují využívat nádrže neustále, ale pouze v krátkodobém období. Díky tomu tak můžete mít přístup k zásobě paliv podle vaší potřeby kdekoliv potřebujete. Příkladem takového užití může být například pravidelné užívání na různých stavbách, nebo použití pro sezonní práce a agrární společnosti.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484