Pracovní oděvy nemusí být jenom na řemesla. Poradíme vám, jak si u nás vybrat to nejlepší

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.12.2022 | Služby

Většina lidí si myslí, že povinnost používat adekvátní pracovní obuv a oděvy včetně různých doplňků se týká jenom profesionálních řemeslníků, a ne už lidí, kteří se různým řemeslům oddávají jenom v rámci vedlejší práce nebo jako kutilskou zábavu.

Zcela naopak by ale opravdu všechny pracovní oděvy a obuv měli využívat všichni, kteří pravidelně provozují manuální práce. Prvním důvodem je, že i díky našemu sortimentu není problém získat potřebné pracovní oděvy a doplňky levně. Poradíme navíc, jak si vybírat.

Široký sortiment, kde najdete vše

Na našem internetovém obchodě rucedozadu.cz se můžete spolehnout na to, že najdete opravdu všechny kousky pracovních oděvů, které vás jenom napadnou. Můžete vybírat z jednotlivých druhů pracovních kousků, které zároveň nabízíme v různých velikostech a designových provedeních.

Základem pro výběr každého kousku pracovního oděvu je, abyste měli dostatek pohybu. Samotné pracovní oděvy jsou dělány ve speciálním střihu a z odolných materiálů, které vám nabídnou spoustu volnosti při zachování bezpečí a odolnosti. Pokud tak zvolíte správnou velikost, tak můžete mít jistotu, že rozhodně bude oblečení dokonale sedět.

Využijte zvýšené bezpečnosti

Jednou ze základních věcí, kterou nám mohou přinést různé pracovní oděvy a obuv, je možnost zvýšené bezpečnosti. Díky tomu tak můžete pracovat i na riskantních místech a s riskantními technologiemi, aniž byste měli mít strach o svoje zdraví. Standardně pracovní obuv a oděvy obsahují alespoň základní druhy atestací, které nabízí možnost dokonale zabezpečit rizika jako je podklouznutí, nakopnutí a další podobná. Pro ochranu proti pořezání, žáru a dalším podobným situacím potom už potřebujete mnohem specifičtější pracovní oblečení.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484