Využijte neobyčejných možností výkupu nemovitostí díky našim službám

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.12.2022 | Reality, bydlení

Výkup nemovitostí je službou, která vám dokáže nabídnout ohromné množství výhod, které byste jinak u klasických realitních kanceláří nikdy nepotkali. Naše společnosti vám nabízejí díky úzké spolupráci přitom velké množství rozdílných služeb, díky kterým můžete prodat své nemovitosti extrémně výhodně, pohodlně a zároveň i rychle.

V čem jsou ale naše služby tak moc rozdílné oproti ostatním společnostem? Přesně na to se podíváme v rámci dnešního představujícího článku.

Výkupy nemovitostí za bezkonkurenční ceny

Naše skupina regionestates.cz vám nabízí zajímavou možnost, jak rychle a jednoduše získat za svoje nemovitosti tu nejvýhodnější možnou cenu. Na rozdíl od jiných společností a realitních kanceláří je totiž vždycky cena nemovitosti určována renomovaným odhadcem na základě současné tržní situace. Přitom my vám nebudeme účtovat žádné poplatky jako jsou provize, nebo režie za aktivitu samotného odhadce. Všechny jsou přímo za námi.

Vykoupíme pohodlně i podíly

Vykoupení podílů nemovitostí může být problém z mnoha důvodů. Často mohou další podílníci totiž stát v cestě prodeji, což je především časté u rodinných přetahovaček o majetek. Jenže naše společnost dokáže nabídnout výkup podílů i v případě, kdy takové problémy existují. Navíc budeme jedněmi z mála, kteří vůbec výkup podílů nabízejí.

Prodejte nemovitost, aniž byste ji museli opustit

Jednou z největších výhod, které vám dokážeme nabídnout, je možnost výkupu nemovitostí s tím, že nemusíte přitom nemovitost opouštět. Vše je zařízeno tak, že se v moment prodeje stáváte automaticky nájemníkem za předem domluvených podmínek. Samotný výkup nemovitostí s nájmem je minimálně na českém trhu velice specifickou službou, kterou vám dokáže nabídnout velice úzký okruh společností.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484