Kvalitní povlečení do dětské postýlky

Zadavatel: BEOM.cz | 12.12.2017 | Obchod, e-commerce
Scarlett.cz
Autor fotografie:

Česká tradiční značka Scarlett nabízí neobvykle širokou nabídku zboží pro naše nejmenší. Kromě kvalitního dřevěného nábytku zde naleznete i kojenecký textil. Velmi široké zastoupení má povlečení do dětské postýlky. Na oblíbeném internetovém obchodě Scarlett.cz naleznete mnoho druhů, velikostí i provedení pro miminka i malé děti. Stačí si jen vybrat z pohodlí domova!
Soupravy povlečení do postýlky

Máme pro Vás připraveny soupravy povlečení

Ať už sháníte klasické povlečení do postýlky, tedy jen povlečení na polštář a peřinku, nebo i více – dílné soupravy, slibujeme široký výběr. Vše je pro Vás připraveno v přehledně řazených kategoriích, v nejvíce vybavené sadě, která čítá 16 dílů, naleznete kromě povlečení například i výplně polštářku a peřinky, dále ochranný límec na čelo i boky postýlky a to samozřejmě taktéž včetně výplně. Samostatně pak můžete zakoupit samozřejmě jak ochranné límce, tak i výplně. Ke všem kouskům najdete i praktická prostěradla, která nabízíme v bavlněném, froté nebo nepropustném provedení.

Designové kousky pro holky i kluky

Široký výběr máme pro holky i kluky. Tudíž si najde každý přesně to, po čem do své výbavičky touží. Ať už hledáte dětské povlečení do postýlky v jemných pastelových barvách, s oblíbeným motivem, nebo výšivkou. Samozřejmě najdete kousky i v neutrální a tradiční bílé, nebo béžové barvě, která se hodí například jako dáreček pro nastávající rodiče. Veškeré povlečení je z velmi příjemné a kvalitní bavlny, která bude i těm nejmenším děťátkům příjemná na dotek.

Nakupujte z pohodlí domova nejen povlečení do postýlky

Díky možnosti nákupu přes internet a velmi přehledně řešenému internetovému obchodu Scarlett.cz můžete zakoupit v jednotném designu daleko více, než jen povlečení do postýlky. Nabízíme i zavinovačky, spací pytle, ručníky, španělské deky a mnoho dalšího.

Témata: povlečení do dětské postýlky, dětské povlečení do postýlky, povlečení do postýlky | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz