Nástroj Data Suite od spoločnosti Vricon: Planéta Zem v rukách našich zákazníkov

Zadavatel: Marketwired, LP. | 12.1.2016

MCLEAN, VA - Spoločnosť Vricon dnes odhalila svoju službu Data Suite, ktorá zahŕňa produkty Vricon 3D Surface Model, Vricon DSM, Vricon Point Cloud, and Vricon True Ortho. Všetky štyri produkty sú komerčne dostupné s globálnym pokrytím, disponujú 0,5-metrovým rozlíšením, nevyžadujú si žiadne pozemné kontrolné body a udržiavajú si absolútnu presnosť v hodnote 3 metrov pri akýchkoľvek rozmeroch.

Spoločnosť Vricon sa snaží vytvoriť svet v 3D tak, že prináša fotorealistické 3D produkty a digitálne výškové modely s bezkonkurenčným pokrytím a dátumom dodania.

„Pre spoločnosť Vricon ide o ďalší míľnik. Vydanie nástroja Data Suite od spoločnosti Vricon znamená, že do rúk našich zákazníkov sa dostáva to najpresnejšie zobrazenie Zeme – môžu ho použiť na vizualizáciu či analýzu situácií v 3D, predbežné plánovanie a lepšie rozhodovanie,“ tvrdí Gilman Louie, predseda spoločnosti Vricon, Inc.

Vricon vytvára produkty nástroja Data Suite pomocou jedinečných 3D modelovacích algoritmov, rozsiahlych archívov so zábermi z komerčných družíc a vysokovýkonnej výpočtovej techniky. Produkty si udržiavajú svoju presnosť a rozlíšenie vo všetkých oblastiach, dokonca aj na strmých svahoch.

„Skutočná hodnota nástroja Data Suite od spoločnosti Vricon spočíva v tom, že ho môžu všetci naši zákazníci využívať ako geopriestorový základ pre akékoľvek svoje aktuálne údaje. Nástroj Data Suite obsahuje výškové, obrazové a 3D produkty, pričom všetky sa vyznačujú rovnakou priestorovou presnosťou,“ tvrdí Magnus Brege, výkonný riaditeľ spoločnosti Vricon. „Okrem toho nám náš patentovaný proces výroby umožňuje znižovať náklady a vďaka nášmu prevratnému modelu stanovovania cien dosiahnuť to, že sa táto úspora prejaví aj u našich zákazníkov.“

Spoločnosť Vricon usporiada 20. januára 2016 o 13:00 EST webinár, na ktorom predvedie nástroj Vricon Data Suite. Ak chcete získať viac informácií o nástroji Vricon Data Suite alebo sa prihlásiť na webinár, kontaktujte spoločnosť Vricon na adrese info@vricon.com.

O spoločnosti Vricon

Spoločnosť Vricon ponúka služby na globálnom profesionálnom geopriestorovom trhu s využitím geoúdajov a riešení 3D virtualizácie. Vricon má sídlo v McLeane vo Virgínii. Ak chcete získať viac informácií, obráťte sa na www.vricon.com.

pracovníka spoločnosti Vricon pre styk s médiami,
Craiga Browera
media@vricon.com

Marketwired, LP.