Vricon Data Suite: Vkládáme Zemi do rukou zákazníků

Zadavatel: Marketwired, LP. | 12.1.2016 | Telekomunikace, IT

MCLEAN, VA - Společnost Vricon dnes představí svou sadu Data Suite, která obsahuje produkty Vricon 3D Surface Model, Vricon DSM, Vricon Point Cloud a Vricon True Ortho. Všechny čtyři produkty jsou komerčně dostupné s globálním pokrytím, mají rozlišení 0,5 metru, nevyžadují žádné vlícovací body a zachovávají si absolutní přesnost 3 metrů ve všech rozměrech.

Posláním společnosti Vricon je vytvoření zeměkoule ve 3D, a to výrobou fotorealistických 3D produktů a digitálních výškových modelů s bezkonkurenčním pokrytím a dodacími harmonogramy.

„Jedná se o další milník společnosti Vricon. Uvedením sady Vricon Data Suite na trh vkládáme do rukou zákazníků nejpřesnější znázornění Země – mohou jej využít pro vizualizaci a analýzu situace ve 3D, naplánovat si dopředu cestu a činit lepší rozhodnutí,“ řekl Gilman Louie, předseda společnosti Vricon, Inc.

Společnost Vricon vytváří produkty sady Data Suite pomocí jedinečného algoritmu pro modelování ve 3D, rozsáhlých archivů komerčně dostupných satelitních snímků a vysoce výkonných počítačů. Přesnost a rozlišení produktů jsou konzistentní ve všech oblastech krajiny, a to i na příkrých svazích.

„Skutečná hodnota sady Vricon Data Suite spočívá v tom, že ji všichni naši zákazníci mohou využívat jako geoprostorový základ pro všechna data, která v současné době mají k dispozici. Datová sada obsahuje produkty pro nadmořskou výšku a zobrazování a 3D produkty, jež jsou všechny dokonale sladěné se stejnou prostorovou přesností,“ řekl Magnus Brege, výkonný ředitel společnosti Vricon. „Kromě toho nám náš patentovaný výrobní proces umožňuje snižovat náklady a tyto úspory dokážeme prostřednictvím našeho rušivého cenového modelu poslat dál našim zákazníkům.“

Společnost Vricon bude 20. ledna 2016 ve 13:00 východního standardního času zdarma hostit webinář, na kterém sadu Vricon Data Suite názorně představí. Chcete-li získat více informací o sadě Vricon Data Suite nebo se chcete přihlásit na webinář, kontaktujte společnost Vricon na adrese info@vricon.com.

O společnosti Vricon

Společnost dodává na globální trh s profesionálními geoprostorovými produkty přední světová řešení s 3D geodaty a 3D vizualizacemi. Sídlo společnosti Vricon je ve městě McLean ve státě Virginia. Pro další informace se prosím obraťte www.vricon.com.

na kontakt společnosti Vricon pro média,
pana Craiga Browera
media@vricon.com

Region: Svět