Výhodná nabídka – odkup palet i za hotové

Výhodná nabídka – odkup palet
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.11.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Palety, které přišly se zbožím? Pro některé firmy to je problém, protože neposílají tolik zboží dál, aby všechny dřevěné transportní podložky využily. Palety se jim hromadí v podniku a zabírají cenné místo. Pak přijdou vhod společnosti, které se samy o palety postarají. Firma Europal Tůmovka přišla se zajímavou nabídkou – odkup palet i za hotové. A když budete mít více než tři stovky palet, tak do 50 kilometrů bude odvoz zadarmo. Je to výhodné pro obě strany. Vám se uvolní sklad nebo manipulační prostor, kam uskladníte další zboží.

Palety se časem opotřebují, ale nemusí se hned likvidovat

Díky paletám je transport zboží snadnější, protože se využije beze zbytku místo v kamionech i železničních vagónech. Palety se zbožím se dají ukládat na sebe, tomu odpovídá i jejich nosnost. Každá podložka musí unést až 2 000 kilogramů, při uložení maximálně tří palet na sebe s ideálním plošným zatížením, je nosnost spodní palety až 4000 kilogramů. Podložky cestují po celé Evropě a mohou se využívat opakovaně. Časem se opotřebují, ale to ještě neznamená, že se musí zlikvidovat. Vždyť i o použité palety mají firmy zájem, podívejte se na nabídku – odkup palet i za hotové.

Opotřebené palety se dělí do tří kategorií

Odkup palet i za hotové má svoje pravidla. Transportní podložky se dělí do tří kategorií opotřebení, a podle toho firmy stanovují jejich cenu. V kategorii A jsou palety nepoškozené, bez plísní, většinou světlé, všechny přířezy i špalíky jsou v pořádku a nejsou opravované. Kategorie B zahrnuje silně opotřebované palety, které mají dřevo tmavé barvy, ale nejsou poškozené. Europalety v kategorii C už nesplňují mezinárodní normu a bez větší opravy jsou nepoužitelné. Mají obvykle naštíplé špalíky, zlomené či prasklé přířezy, případně vykazují známky zasažení plísněmi nebo dřevokaznými houbami.

Témata: odkup palet za hotové, odkup palet, palety, paleta, přepravní palety | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2