Kuřte i Vy zdravěji, levněji a kdykoliv

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 12.10.2017 | Zdraví

Velké množství naší populace má menší či větší závislost na kouření. Jedná se o činnost, kdy dochází ke spalování tabáku, který se uvolňuje a posléze je vdechován. Tabák se nejčastěji kouří v podobě cigaret. Na trhu se však můžeme setkat i s doutníky nebo dýmkami. Kuřáci jsou však od letošního jara omezováni protikuřáckým zákonem, který vymezuje místa, na kterých se kouřit nesmí. A právě i z tohoto důvodu v posledních měsících stoupl ještě větší zájem o elektronické cigarety.

Klasické vs. Elektronické cigarety

Elektronické cigarety tvoří plnohodnotnou náhradu klasických cigaret. A to i přes to, že e-kouření funguje na jiném principu, než kouření klasických cigaret. Díky tomu nedochází při kouření elektronických cigaret k vdechování škodlivých látek, jako je kupříkladu dehet. Z toho důvodu je e-kouření velmi trefně nazýváno zdravější formou kouření. A také levnější. Kuřáci podle statistik ušetří až 70% finančních prostředků.

Vybírejte z desítek příchutí

Zhledem k tomu, že je takový druhý boom těchto cigaret, nesmí chybět ani bohatý výběr náplní do elektronických cigaret.  Samozřejmě máte k dispozici mnoho tabákových příchutí od různých značek. Kromě klasických tabákových však můžete vybírat z bohaté nabídky nejrůznějších ovocných. Protože se snaží výrobci náplní do elektronických cigaret zavděčit největšímu množství potencionálních zákazníků, uzpůsobují tomu i sortiment, u kterého je opravdu z čeho vybírat.

Skvělý prostředek k omezení kouření

Kromě toho, co jsme zmínili již výše, se e-cigarety používají jako prostředek k omezení závislosti na kouření. Díky tomu, že si můžete jednoduše vybrat náplně i s nižším obsahem nikotinu, můžete tak jednoduše své kouření regulovat a následně s ním jednou pro vždy zamávat. Vyzkoušejte to i vy.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484