Bez moderní obývací stěny bude vašemu domovu něco chybět

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.3.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Možná patříte mezi ty, kdo vykřikují, že jim do domu či bytu obývací stěny nesmí, protože si s nimi nechcete zastavět půlku pokoje. A že si vystačíte s komodami nebo nějakými menšími skříňkami, protože televize se dá pověsit nad zeď nad nimi. Samozřejmě, je to možné, ale než se deffiitivně rozhodněte, raději se podívejte, jak vypadají moderní obývací stěny. Nejspíše jim brzy podlehnete.

S překvapením totiž zjistíte, že vypadají úplně jinak, než ty, které si pamatujete z dětství nebo z návštěv v některých rodinách. „Moderní obývací stěny jsou  mnohem méně masivní, takže se jimi domov skutečně nezahltíte. Jsou přitom promyšleně řešené, takže v sobě ukrývají mi mimo jiné dostatek úložného prostoru,“  vysvětluje bytová designérka Kamila Váchová. Součástí stěn bývá například osvětlení nebo designové úchytky, stěny zároveň počítají s umístěním elegantní nové elektroniky. Neplatí přitom, že kvalitní nábytek může být jen ze dřeva, naopak – špičkové zpracované laminátové desky a podobně mohou posloužit daleko lépe než nábytek z laciného dřeva.

Pokud se rozhodnete pro obývací stěny z aktuální nabídky výrobců, můžete počítat s tím, že mají samé výhody:

• jsou vizuálně vzdušné, nejde o celistvé masivní stěny
  • nabízejí se v množství designů co do tvaru i povrchu, proto není problém zvolit stěnu, která se nejlépe hodí ke stylu vašeho bytu či domu
  • k mání v odstínech dřeva i v jasných barvách
  • snadná montáž i údržba
  • precizní zpracování
  • přijatelná cena

Není proto důvod, abyste si takovou stěnu nedopřáli i vy. Už jste si vybrali?  Stačí se podívat například na nabídku solidního dodavatele nábytku, který si snadno vyberete i na internetu, kde můžete porovnávat parametry více modelů obývacích stěn. Pak stačí jen objednat a čekat na brzké dodání.

Témata: obývací stěny | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.