Výkup palet je výhodný, palety nezabírají místo určené pro zboží

Výkup palet je výhodný
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.12.2018 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Co s paletami, které se hromadí ve skladech a zabírají místo určené pro zboží? Jedinou možností je výkup palet. Firmy, které nabízejí odkoupení palet, si pro ně často i samy dojedou a je to pro obě strany výhodné. Ideální, když palety pendlují sem tam a není třeba je někde uskladnit. Jsou skvělé pro uložení a přepravu zboží, ale začnou s nimi být problémy, když nezbývá, než je někde uskladnit. Výkup palet řeší problémy s místem. Navíc se za ně dají utržit peníze. Palety se využívají opakovaně a vydrží i nešetrné zacházení.

Výkup palet podle kategorií

Cena, za kterou se provádí výkup palet, se odvíjí podle toho, do jaké kategorie opotřebení výrobek spadá. Europalety pro výkup palet, se dělí do tří kategorií. Kategorie A – to jsou palety s čistým, světlým dřevem a bez poškození. Světlost dřeva určuje, jak dlouho je paleta v oběhu. Čím tmavší, tím delší dobu se využívá při distribuci zboží. Europaleta typu B je tmavší nebo tmavě hnědá, některé díly mohou být opravované, ale nejsou poškozené. Přepravní podložky kategorie C jsou světlé i tmavé, ale poškozené, například některé přířezy chybí, jsou prasklé, spojovací materiál je obnažený.

Pozor na falešné palety

Výkup palet vyřazuje palety značně poškozené, plesnivé či zasažené dřevokaznou houbou.  Takové palety by se neměly dostat do oběhu. Výkup palet odhalí i palety, které jsou sice bez poškození, mají světlou barvu, ale chybí jim označení, nebo je falešné. Jde o padělky, které nejsou schváleny některou z národních železničních společností, které jsou členy Mezinárodní železniční unie. Ohrožují nejen poctivé výrobce, ale všechny účastníky distribučního řetězce. Falešná paleta nesplňuje většinou bezpečnostní parametry a při manipulaci může poškodit zboží a ohrozit zdraví obsluhujících pracovníků.

Témata: výkup palet, palety k odkupu, vykupujeme palety, palety, paleta, dřevěná paleta | Region: Středočeský kraj

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2