Čekárnové systémy zlepšují organizaci práce v ordinaci

Čekárnové systémy
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.1.2021 | Služby

Praha (Pressweb) - Také posuzujete ordinaci lékaře podle toho, jak vypadá čekárna?  V dnešní těžké době se jistě zdráháte přijít do čekárny kde je plno nemocných lidí a když vyjde sestra, hned ji obklopí hlouček čekajících. Ale tak to vůbec nemusí být. Existují čekárnové systémy, které podstatně zlepšují organizaci v ordinaci a jsou k pacientům ohleduplnější. Skládají se z čtecího zařízení s displejem, které umožní načíst kartu pojištěnce. Zároveň označíte důvod vaší návštěvy. O vše ostatní se postará chytrý software. Sestra má přehled o všech příchozích a vyvolávacím zařízením vás poté pozve do ordinace.

Čekárnové systém jsou komfortní pro personál i pacienty

Tyto čekárnové systémy umožní, aby se sestra dozvěděla, zda jdete jenom za ní, například na injekci, nebo zda čekáte na vyšetření lékařem. Odliší i návštěvu pošťačky nebo instalatéra, který přišel na opravu. Průzkumy ukázaly, že čekárnové systémy zabraňují tvoření návalů v čekárnách a zrychlují odbavení. Jde o komfortní systém jak pro zdravotnický personál, tak i pro pacienty. Návštěvníci ordinace mají tak zajištěno, že na ně lékař nebo sestra nezapomenou a mohou na vyšetření čekat v klidu.  Systémy podstatně zkracují čekací dobu.

Mini čekárny nejsou náročné na instalaci, spojení je bezdrátové

Mini čekárny jsou opravdu výhodné a tam, kde jsou zavedeny, si je pochvalují lékaři i pacienti. Zdravotníci se někdy bojí, že kvůli jejich zavedení se bude muset v ordinaci a čekárně dávat nové elektrické vedení, takže to bude znamenat spoustu práce a nepořádek. Ale to je omyl. Tyto systémy se s počítačem v ordinaci propojí bezdrátově, a navíc obsahují i baterii, takže fungují i při případném výpadku elektrického proudu. Lékař má možnost si systém upravit podle potřeby. Je možné na displeji sdělovat pacientům důležité informace, například o změnách ordinační doby nebo o dovolené.

Témata: čekárnové systémy, systém pro čekárny, organizace čekárny, miničekárny | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2