Kvalitní matrace za rozumnou cenu?

Sháníte kvalitní matraci za rozumnou cenu? Pak se obraťte na českého výrobce matrací Ostaš CZ. Firma Ostaš CZ čerpá ze své dlouholeté tradice. Při výrobě matrací používáme špičkové moderní technologie, které vám zaručí maximální pohodlí.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 11.11.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Zároveň držíme ceny při zemi, aby matrace mohly být dostupné každému. Matrace se významně podílí na kvalitě našeho spánku. Pokud zvolíte příliš tvrdou, nebo naopak měkkou matraci, velmi brzy to pocítíte na svém pohybovém aparátu. Na trhu působí mnoho výrobců s matracemi, důvěřujte zlatým českým ručičkám.

Matrace na míru pro vás

Zdravý spánek je důležitý pro každého z nás. Pokud se ráno budíte rozlámaní a nevyspalí, pak je vhodné zamyslet se nad svou stávající matrací. Raději si objednejte nové matrace, které vám budou příjemné a pohodlné. Matrace na míru vám zajistí maximální komfort při spánku, zároveň bude regulovat odvod nadbytečného tepla.

Využijte jedinečné nabídky

Exkluzívní nabídka zahrnuje matrace 1+1. Stačí vložit do košíku jednu matraci a druhou získáváte jako bonus v akci matrace 1+1 zdarma. Týká se všech matrací, ať už si vyberete pružinové, latexové či ze studené pěny. Všechny matrace mají trochu jiné vlastnosti. Při výběru matrace je důležité kritérium, kolik má matrace zón. Každý člověk potřebuje jinou tuhost matrace podle své váhy a také případných zdravotních obtíží. Kvalitní matrace by měla mít alespoň 5 zón s rozdílnou tuhostí, nejkvalitnější matrace mají až 7 zón. A přesně takové matrace najdete v nabídce společnosti Ostaš CZ.

Český výrobce matrací Ostaš CZ nabízí zákazníkům velice pestrý výběr matrací té nejvyšší jakosti. Samotná matrace vám kvalitní spánek nezajistí, proto společnost vyrábí také rošty. Rošty i matrace lze pořídit za velice příznivou cenu. Jistě oceníte skutečnost, že veškerý sortiment si vyrábíme sami ve vlastních výrobních prostorách.