Prodej lešení – zbavte se starostí s půjčováním

Prodej lešení
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.10.2018 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Má cenu čekat až se na vás dostane řada a budete si moci vypůjčit lešení? V době stavebního boomu je to nevýhodné. Dnes si nemůžete dovolit zdržovat stavební práce jen kvůli tomu, že jste ve frontě na lešení. Za rohem už čeká konkurence, která může vaši zakázku rychle převzít. Lepší řešení je prodej lešení. Budete mít po starostech a uvidíte, že jeho skladování vám nezabere moc místa. Prodej lešení zajišťuje například firma Promal z Jílového u Prahy. Jde o dílcové lešení haki, které je velmi variabilní a lze je postavit kolem jakékoli budovy.

Lešení haki je vhodné nejen jako fasádní lešení

Lešení haki se skládá ze sloupků, příčníků, podélníků, zábradlí a podlážek. Stojí na šroubovacích nohách a zpevňuje se diagonálními lany. Pro vertikální pohyb po lešení slouží podlážky s poklopem. Lešení haki je vhodné jako fasádní lešení, pro budování schodišťových věží, pro stavbu různých ramp a přístřešků. Výhodou této stavební konstrukce je možnost instalace pojízdného podvozku. Rozměr podvozku nepřesahuje půdorys lešení a je vhodný pro všechny moduly. Prodej lešení zahrnuje nabídku všech modulů, tedy od základní sady až po speciální moduly, například kozlíkové lešení pro práci v exteriéru i interiéru.

Kromě prodeje lešení i kovovýroba

Firma Promal zajišťuje i pronájem lešení haki, který je výhodný v případě, že lešení nevyužíváte tak často. Firma vám je doveze až na místo a podle požadavku je sestaví a po skončení práce i rozmontuje. Máte jistotu, že montáž provádějí zkušení pracovníci, takže se o bezpečnost svého personálu nemusíte bát. Ale přemýšlejte, co je lepší – pronájem nebo prodej lešení. Promal se zabývá také výrobou posuvných bran, jak pojezdových, tak samonosných, zhotovováním automatických vrat a branek a také různými druhy oplocení.

Témata: lešení, prodej lešení, nové lešení. kvalitní lešení, lešení levně | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2