Dámské tenisky jsou jednoduše výbornou volbou pro všechny příležitosti!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 9.9.2021 | Služby

Určitě jste už někdy přemýšleli o tom, že byste se chtěli i při dlouhodobém nošení cítit opravdu dobře a v pohodlí, ale potřebujete zároveň udržet seriózní vzhled. Jednou z možností, která pro vás může být ideální, jsou dámské tenisky.

I když název jako takový napovídá, že se jedná o sportovní obuv, je to pouze jedna polovina pravdy. Ve svém počátku je nutno říct, že jsou velice lehké a v určitých směrech svoje sportovní kořeny prostě neskryjí. Jenže vedle toho jsou dámské tenisky výbornou obuví na každodenní nošení pro naprostou většinu případů. Možná i z některého z důvodů, které vám dnes napíšeme.

Dokonale prodyšné a příjemné

Jednou z nejlepších výhod je fakt, že jsou dokonale prodyšné. Svrchní část je totiž většinou tvořena jemnou látkou, která nabízí dostatek vzdušnosti a noha se v nich nebude pařit ani v tom nejteplejším počasí. To stejné ale do značné míry platí také u těch, které jsou dělány z koženého základu. Ten je sice mnohem méně prodyšný, ale o to více se zde projeví větrací prvky jako jsou například jemné otvory na nártu.

Příjemná podrážka pro dlouhé nošení

Celkový tvar boty i samotná podrážka je postavena tak, abyste mohli botu nosit po dlouhou dobu. Nebudete tak mít žádné otlačky a bolesti ani v případě, kdy budete v botě chodit a stát celé hodiny. To by se vám například u spousty lodiček a bot na podpatcích stalo téměř s jistotou.

Dokonalý výběr designů

Náš obchod, i spousta dalších, vám nabídne v oblasti dámských tenisek ohromný výběr. Dámské tenisky můžete najít z celé řady skvělých materiálů a výjimkou nejsou ani tenisky, které si hrají s originálními střihy a barvami. Máte tak šanci vybrat bláznivé tenisky na večerní nošení na party a s kamarádkami. Stejně tak vám ale sortiment nabízí i dostatečně seriózní tenisky, které můžete nosit do práce a ke klasickým společenským příležitostem, bez striktního dresscodu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484