Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení

Pohotovost – opravy a servis plynového kotle
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.7.2023 | Služby

Praha (Pressweb) - Porucha plynového kotle? To je opravdu nepříjemná záležitost, ať v létě nebo v zimě. Pokud je navíc plynový kotel napojen na otopný systém, v zimních měsících to opravdu může způsobit nepříjemnosti. Ne vždy se podaří sehnat opraváře. Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení zajišťuje například firma Plynoservis Praha. Opravuje spotřebiče všech českých výrobců, například Karma, Mora, Gamat a Moratop a obsluhuje zákazníky nejen z Prahy, ale i ze širokého okolí. Svým klientům doporučuje, aby nechávali své spotřebiče každý rok zkontrolovat a vyčistit, a spíše tak předejdou větší opravě.

Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení? Lepší jsou pravidelné kontroly

Možná to zní banálně, ale větším opravám lze předejít. Každoroční kontroly jsou důležitou prevencí. Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení nemusí být jediná cesta. Při kontrole technik plynový kotel vyčistí a ověří jeho funkci. Pokud je některý díl či součástka už opotřebená, hned ji vymění. Rozhodně to vyjde levněji a je to pohodlnější, než když se kotel náhle porouchá v zimě. Ačkoliv se servisní firmy snaží vyhovět svým zákazníkům a přijet co nejdříve, někdy se opravy nahromadí, že zůstanete bez topení i několik dní. Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení, to je potom jediná záchrana.

Nová služba – montáž plynových spotřebičů a vstupní revize

Pohotovost – opravy a servis plynového kotle či topení nejsou jediné činnosti, které Plynoservis Praha nabízí. Novou službou je montáž plynových spotřebičů a zařízení. Pořizujete si kotel nebo plynové topidlo do nového domu či bytu? Nebo máte po rekonstrukci a chcete si vše pořídit nové? Objednáte si technika, který vám odborně nové zařízení nejen připojí, ale zároveň provede vstupní revizi. Tu musí mít každý nový spotřebič. To znamená, že je vaše plynové zařízení v pořádku, je zapojené v souladu se všemi nařízeními a nehrozí žádný únik plynu. Navíc máte jistotu, že tato firma vás vede v patrnosti a budete mít přednost, když budou se spotřebičem nějaké problémy.

Témata: pohotovost plynové kotle, pohotovost plynové topení, opravy a servis plynového kotle | Region: Středočeský kraj

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2