Vysokotlaké čističe do domácnosti

Zná to bezpochyby každý člověk. Ušpiněné kolo, které se obtížně myje hadrem a klasická hadice s vodou na to nestačí. Zaschlá hlína na zahradním nářadí nebo mytí venkovního nábytku před jeho zazimováním.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 10.7.2015 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Ve výčtu obdobných situací by šlo jistě pokračovat. Všechny mají jedno společné.

Obtížné mytí klasickou cestou, na což však existuje velice jednoduché a efektivní řešení. Jsou to vysokotlaké čističe Kärcher. Moderní, kvalitní a hlavně účinné nástroje, s nimiž se zbavíte špíny snadno a rychle, aniž by došlo k poškození konkrétní věci.

Pohodlné mytí osobního automobilu

Názorným příkladem je populární model Kärcher K3 Car, jehož název mnohé prozrazuje. Výrobek je se všemi svými doplňky primárně určen pro jednoduché omývání automobilu. Neublížíte ani zmíněnému jízdnímu kolu, motocyklu či jiným věcem.

S pomocí dlouhé vysokotlaké hadice se dostanete bez problému i do těch nejobtížnějších míst, aniž byste se jakkoliv umazali, jako při klasickém mytí. Vysoký a zároveň bezpečný tlak vody smyje nečistoty velice snadno, k čemuž vám dopomohou i speciální kartáče nebo pěnovací trysky. I další vlastnosti modelu Kärcher K3 Car vám jistě vyrazí dech.

• Zařízení chráněno vodním filtrem
  • Snadná regulace tlaku vody
  • Plošný výkon 25 m2/hod.
  • Rotační trysky s rotujícím bodovým paprskem

Profesionální vysokotlaké čističe Kärcher

Ušetřete si čas a fyzické síly při mytí téměř čehokoliv. Navštivte internetového prodejce tohoto značkového sortimentu karchercs.cz, kde si lze vybírat z odlišných produktů, včetně bohatého příslušenství a spousty čisticích prostředků. Vypravit se je možné do poboček v Českých Budějovicích, Praze, Plzni nebo Liberci.

Poznejte jednoduchost mytí v exteriéru, kterou vám přináší pestré portfolio společnosti Kärcher. Očekávejte minimum vynaložené energie a maximální účinek s dokonalým výsledkem. Zařízení s dlouhou životností, snadným ovládáním a zajímavou cenou si oblíbí naprosto každý.