Pronájem lešení haki vám ušetří skladovací prostory

Pronájem lešení haki
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.4.2019 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Rozšířili jste vaše portfolio o stavební činnost, ale ještě nemáte vlastní lešení? Nevadí, můžete si je vypůjčit. Pronájem lešení haki je vhodné pro menší nebo začínající firmy. Objednávají si ho i větší společnosti, protože šetří čas i peníze. Nemusejí mít další skladovací prostory a mohou stavět na více místech. Pronajímatel lešení vám ho doveze přímo na místo, případně smontuje i rozmontuje. Máte jistotu, že každý díl je v pořádku a nemůže se vám stát, že by dělníci některý zapomněli. A podle charakteru činnosti si můžete zvolit příslušný modul lešení.

Lešení haki je variabilní a má i mobilní řešení

Lešení haki je variabilní, lze z něho složit více modulů. Sady tvoří sloupky, podélníky, příčníky, podlážky, zábradlí, patky a ocelová zpevňující lana. Můžete mít lešení prostorové, vysunuté nebo řadové. V nabídce je i mobilní lešení haki, které má kolečka a lze je snadno přemísťovat. Nemusíte mít postavené lešení kolem celého objektu, ale stačí jen mobilní modul posunovat podle potřeby. Základní pole haki má rozměry 1,25 x 3,05 metru a výšku patra 2,04 metru. Rozlišují se různé sady od nejmenší po velkou. Například minisada má 4 pole a 4 podlaží a obsáhne pohledovou plochu 100 metrů čtverečných.

Kromě lešení zajišťuje firma výrobu bran, vrat a plotů

Pronájem lešení haki zajišťuje například firma Promal z Jílového u Prahy. Poskytuje lešení stavebním firmám z Prahy a Středočeského kraje. Kromě prodeje a půjčování lešení vyrábí různé výrobky z kovu, například brány, vrata, ploty a pletivo. Žádané jsou například samonosné brány nebo teleskopická vrata s elektrickým pohonem a chytrou řídicí jednotkou. Brány jsou vhodné nejen k vjezdům na soukromé pozemky s rodinnými domky, ale i pro vjezdy do administrativních a průmyslových areálů. Dále zajišťuje výrobu konstrukcí pro solární panely na střechy i fasády.

Témata: lešení Haki, lešení, pronájem lešení, pronájem lešení haki | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.