Zjistěte i Vy, jaké výhody má CRM MS Dynamics

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.4.2017 | Telekomunikace, IT

Ti, kteří se v tomto odvětví neorientují, CRM MS Dynamics je řešení od společnosti Microsoft, které zajišťuje profesionální řízení vztahů s klienty. Cílem je zvýšit na maximum produktivitu prodejů a celkovou efektivnost marketingu dané společnosti. Nebojte se inovací, které Vám přinesou užitek.

Jak to funguje?

Je potřeba navázat kontakt s prověřeným poskytovatelem, který zjistí veškeré Vaše požadavky a připomínky, které na poskytovanou službu máte. Připraví celý koncept a po oboustranném schválení zajistí bezproblémovou implementaci ve Vaší firmě. Samozřejmosti by měla být i konzultace ohledně licencí podle individuálních potřeb. A na závěr Vám nasadí CRM na platformě Dynamics CRM.

Buďte ještě blíže Vašim zákazníkům

CRM MS Dynamics Vám zajistí efektivní prodej díky funkcionalitám, mezi které patří například řízení příležitostí a obchodního týmu, contact management, definice cílů.  Budete moci shromažďovat veškeré detailní informace o Vašich zákaznících a díky tomu jim poskytovat maximální péči. Samozřejmostí je i integrace sociálních sítí do Vašeho řešení CRM. A v neposlední řadě se myslí na marketing společnosti, kdy budete mít k dispozici správu veškerých Vašich kampaní, řízení Vašich marketingových zdrojů a to rozhodně není všechno.

Mezi přední poskytovatele patří Innone, jehož tým je tvořen kreativními vývojáři a zkušenými konzultanty, kteří Vám pomůžou zrealizovat implementaci CRM MS Dynamics i ve Vaší firmě nebo organizaci. Jejich cílem je zvýšit výkon společnosti, nastolit inovace, které přinesou skutečné výsledky a propojit obchod a marketing s oblastí IT. Pokud se potřebujete přesvědčit, zda právě toto řešení je to pravé pro Vaši společnost, vyzkoušejte si demo verzi, abyste viděli, jak CRM MS Dynamics od Microsoftu funguje.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484