Výprodej palet – teď je možná ten pravý čas

Výprodej palet
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.3.2021 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Zdá se, že právě teď je vhodná doba připravit se na oživení ekonomiky a tím i na větší obrat zboží. Pandemie zřejmě dosáhla vrcholu a státy se už připravují na větší intenzitu obchodování. Výprodej palet je určitě ten správný způsob, jak snížit náklady. Firmy se nyní ve velkém zbavují nahromaděných zásob, a pokud máte možnost, palety levně nakoupíte. Tato přepravní podložka nemusí být jen nová z výroby, i použité palety splňují normu a je možné je dát znovu do oběhu. Podmínkou je, že žádné prkno nesmí být prasklé, špalíky vyštípnuté, závadou jsou i obnažené hřebíky.

Výprodej palet – firmy se zbavují zásob, kupujte

Výprodej palet nabízí i firma Europal Tůmovka, která paletami zásobuje Prahu a střední Čechy. Podle stavu je dělí do několika kategorií, takže si můžete vybrat jak nové, které zrovna opustily výrobní linku, tak i použité. Standardní paleta, ať nová nebo použitá, musí jen splňovat danou normu. Kritéria jsou přísná, protože s paletami se nezachází v rukavičkách, a v průběhu přepravy jsou vystaveny i nešetrnému zacházení a často jsou skladovány na nevhodných místech. Výprodej palet ovlivňuje i množství, které chcete odebrat, protože můžete uplatnit množstevní slevu.

V prodeji jsou standardní tuzemské palety, i s označení EUR i EPAL

Existují standardní palety, které splňují normy pro tzv. europalety, ale je možné si objednat i atypické palety. Ty jsou určeny převážně pro jednorázovou přepravu a nedávají se znovu do oběhu. Výprodej palet se týká i přepravních podložek s označením EPAL. Na rozdíl od označení EUR, které poskytují s licencí národní železniční dopravci sdružení v Mezinárodní železniční unii (UIC), toto logo vydává Evropská paletová asociace. Jak EUR, tak i EPAL jsou zárukou, že palety vyrábí firma, která obdržela licenci na jejich výrobu a přepravní firmy mají jistotu, že vše je podle národních i mezinárodních norem.

Témata: výprodej palet, palety, dřevěné palety, dřevěná paleta, prodej palet | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2