Kotva si věrnosti váží

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 18.10.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Obchodní dům Kotva má svou vlastní věrnostní zákaznickou kartu, a to ne ledajakou. Zákazníci, kteří si na infostánku zdarma vyzvednou svou nákupní kartu OD Kotva, za své nákupy získávají finanční bonusy a výhody, které lze uplatnit u všech partnerů programu Compenso.

„Jsme rádi, že můžeme představit svou věrnostní „cashback“ kartu Compenso OD Kotva, která umožnuje získání cenových výhod i čerpání bonusů v našich vybraných obchodech. Její jedinečnost spočívá v tom, že zákazník sbírá finanční bonusy, které může uplatnit u různých partnerů. Například si koupím nové boty, za které získám bonus na svou kartu, který obratem mohu uplatnit třeba na nákup parfému,“ uvádí jedinečnost netradiční zákaznické karty OD Kotva, marketingová ředitelka Markland Kotva, Petra Kůlová.

Cashback karty lze kdykoliv vyzvednout na infostánku OD Kotva.

Cashback karta OD Kotva

• Karta je okamžitě aktivní.
  • Karta je pro zákazníky zcela zdarma.
  • Na kartu se sbírají finanční odměny za nákupy.
  • Odměnami se může platit u vybraných obchodníků.

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš.Během slavnostního dne budou mít děti i rodiče možnost seznámit se zásadami první pomoci, a to s důrazem na možné situace, které se mohou přihodit v letních měsících. „Chceme názornými situacemi ukázat, že každý může být užitečný. Pro rodiče je nejhorší situace, když nevědí, jak svému dítěti pomoci. Děti zase jednají často impulzivně, a proto je třeba ukázat, jak správně zasáhnout, aby jim opravdu pomohli,“ říká Pavel Oliva z Extreme Rescue Squad

Uvedené rčení naplňuje také 3. patro OD Kotva, kterému vévodí prestižní značkové butiky pro malé krasavice a malé fešáky.  Nově zrekonstruované bezbariérové prostory umožňují snadnější pohyb maminek s kočárky i dětem samotným.

Další informace:

www.od-kotva.czwww.compenso.cz

Témata: OD Kotva, Cashback karta OD Kotva | Region: Praha

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
Obrázek uživatele BON Media
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81