Bojíte se pořizovací ceny nádrže na dešťovou vodu? Speciální dotace na dešťovou vodu vám s ní pomohou!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.11.2021 | Služby

Nádrže na dešťovou vodu jsou moderním způsobem, jak uchovávat a využívat na vašem pozemku dešťovku. Jsou ale zároveň i modernějším a nákladnějším řešením, které kvůli cenové hladině spoustu lidí odrazí.

Nejen my ve firmě destovky.cz, ale také široká společnost, pociťujeme potřebu uchovávat dešťovou vodu ve stále extrémnějším letním horku. Právě proto vznikl v rámci ministerstva místního rozvoje program Dešťovka. Tento program slouží k tomu, aby byly nádrže na dešťovou vodu široké veřejnosti mnohem přístupnější, především pak díky dotování pořizovací ceny.

Výrazná pomoc s financováním nádrží

Nejedná se rozhodně o žádnou malou částku a program Dešťovka je schopný víceméně pokrýt kompletní náklady za pořízení nádrže na dešťovou vodu. Dotace na dešťovou vodu je tak výbornou možností, jak pořídit nádrže a u toho ušetřit ohromné finanční rezervy.

Dotace jako taková není nijak omezená charakterem pozemku nebo majitele. Můžete ji tak využít pro nádrže k vašemu rodinnému domku, pro zahradní kolonie nebo pochopitelně i pro pozemky vaší společnosti. Určeny jsou jak pro fyzické osoby, tak i pro právnické osoby. Tím pádem také pro společnosti nebo podnikatele.

Vysoká úspěšnost zprostředkování naší společností

Pochopitelně máte možnost dotace podat samostatně, ale naši klienti už dlouhodobě využívají naší doplňkové služby. Kdy dotace na dešťovou vodu podáváme za vás. Výhodou této služby je, že dodáme veškerou odbornou dokumentaci a vše vyřešíme za vás. Zpoplatnění služby je pouze v případě, kdy dojde k úspěšnému přiznání dotace. Pokud bude dotace neúspěšná, tak nemáme nárok ani na korunu odměny. Úspěšnost je ale největším důvodem, proč klienti využívají podání dotace naším prostřednictvím. Máme totiž úspěšnost přesahující devadesát pět procent.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484