Kvalitní oblečení pro řemeslníky i kutily na zimní období

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.11.2021 | Služby

Kvalitní oblečení by vždycky mělo být naprostým základem každého řemeslníka nebo kutila. V jednom ohledu jde o to, abyste i při obtížné práci byli v naprostém pohodlí. V tom druhém je potom na místě také bezpečnost při práci jako taková. Ať už je pro vás důležitější první, nebo druhé, jsou pro kvalitní řemeslo potřebné obojí!

Výběr jen od těch nejlepších výrobců

Výrobců, kteří se prezentují pracovními oděvy a obuví, je na trhu poměrně velká spousta. Jen malá část z nich ale opravdu vyrábí kvalitní kousky, které dokáží vyhovovat i velkým nárokům, které řemeslníci pochopitelně na svoje oblečení mají.

My, z rucedozadu.cz se snažíme o to, aby v naší nabídce byly vždy jen oděvy a obuv od výrobců, kteří jsou prověřeni roky kvality a zástupem spokojených klientů. Najdete u nás tedy výběr takových značek jako je Cerva, Ardon nebo Adler, které patří v naprostou špičku ve svém oboru. Pro některé jsme dokonce výhradními prodejci.

Kvalitní pracovní oděvy pro zimní období

Sezonnost je něčím, co je u řemesla naprosto zásadní. Některá řemesla mimo stavební sezonu žijí svým zimním spánkem a jiná naopak v tomto období zažívají největší boom. V obou případech je potřeba zařídit kvalitní pracovní oděvy také na zimní období.

Nemusíte nutně dělat řemeslo, které by po vás vyžadovalo pohybování se a práci v exteriéru. Také v interiéru, především v novostavbách, je na podzim a v zimě nepříjemné klima a je potřeba se na něj připravit. Nejčastějším zdrojem potíží, které řemeslníci mají v zimě je ale především neustálé přebíhání mezi exteriérem a autem. Každý řemeslník vám potvrdí, jak nespočetněkrát musí běhat pro vybavení, materiál, dokumenty a další podobné věci. Jeden s druhým přeběhem se sečte a pokud vás nechrání kvalitní pracovní oděvy, můžete jednoduše nachladnout.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484