Slevy ze slevových portálů jsou stále žádanější

Nakupování zboží nebo objednávka služeb ze slevových portálů je v současnosti stále rozšířenější. Akce zveřejněné na slevových portálech mohou znamenat výrazně nižší výdaje za zvolené zboží nebo za službu.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 10.11.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Velké procento zákazníků má ve svém počítači, mobilu nebo tabletu uložené odkazy na jednotlivé slevové portály a stále častěji hledají akce, které by byly konkrétně pro ně výhodné.

Akce z různých slevových portálů na jediném místě?

Procházení více slevových portálů může ale znamenat nedostatečné věnování pozornosti a často se stává, že zákazníci právě tu ideální nabídku přehlédnou. Ideální variantou by tedy bylo, kdyby se slevy z různých slevových portálů nacházely přehledně na jediném místě. Odpadla by nutnost přecházení z jednoho portálu na druhý. Naštěstí i takové stránky na našem trhu existují.

Vouchery.cz zobrazuje nabídky slevových serverů

Server Vouchery.cz je slevový agregátor. To znamená, že na svém obsahu zobrazuje nabídky ze všech slevových portálů na českém trhu. Zájemcům o slevy tedy odpadá nutnost procházet více portálů s odlišným zaměřením a s odlišnými nabídkami. Na jediné stránce se například objevují slevovat pobyty pro dva i další nejzajímavější slevy z ostatních českých portálů.

Výběr podle města i podle druhu akce

Samozřejmostí je pečlivé a přehledné rozdělení do kategorií. Pokud mají zákazníci zájem například o wellnes pobyt v Olomouci, nepotřebují zobrazovat nabídku pro vouchery restaurací v Praze. Vybírat akce lze z několika kritérií. Tím prvním je rozdělení podle měst. Stačí zadat město a okamžitě se zobrazí jen nabídky pro danou lokalitu. Dále lze samozřejmě výběr upřesnit podle vyhledávané kategorie slevových kuponů. Konkrétně na kategorie jídlo a pití, krása a zdraví, zájezdy a ubytování, sport, zábava, služby, zboží a ostatní.