Hotové závěsy se hodí do každého okna

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2016 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Chcete si pořídit moderní závěsy do svých prostor? Do domácnosti i kanceláře jsou vynikající volbou hotové závěsy. Hodí se především do oken, ale dají se využít i k rozdělení místnosti na dvě části. Využijete je jak ve standardních oknech, tak i v oknech francouzských - například při vstupu na terasu.

Moderní hotové závěsy

Moderní hotové závěsy na okna doplňují praktické kroužky, za které je snadno pověsíte na každou garnýž. V oknech vypadají dobře v kombinaci s klasickými záclonami, se žaluziemi i s jinou stínící technikou. Vašemu interiéru přidají na útulnosti a dají se snadno sladit s dalším bytovým textilem (například s přehozem na křesle či na pohovce, s ubrusem v kuchyni, s ložním prádlem). Moderní jsou hotové závěsy v červené, modré, zelené, hnědé nebo třeba v krémové barvě. Doporučujeme si jich pořídit hned několik a střídat je podle nálady a příležitosti. Správně vybraný odstín může váš prostor ještě opticky zvětšit.

Velkou výhodou hotových závěsů je, že se už nemusí více upravovat. Jsou připravené na okamžité zavěšení. Proto je potřeba si vybrat správnou délku - tu snadno určíte podle výšky svých oken. Dle šířky okna pak využijete jeden až dva závěsy, kterými si během dne i v noci pohodlně zatemníte a zabráníte tak nežádoucím pohledům z ulice.

Inspirace až z Itálie

Hotové závěsy zakoupíte v e-shopu Vesardi.cz, který se zabývá prodejem italských záclon, závěsů i dalších textilních doplňků. Tyto hotové závěsy na okna potěší všechny náročné zákazníky, jelikož jsou vyrobené z pevné a nemačkavé látky. Zároveň se snadno udržují - pohodlně je vyperete i v automatické pračce. Před zavěšením je stačí jenom rychle přežehlit.

Hotové závěsy báječně vypadají v kombinaci s provázkovými záclonami, které e-shop Vesardi.cz rovněž prodává za bezkonkurenční internetové ceny.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1